AktuelnoPRVesti

Hyundai najavio novi model pod nazivom Seven

Seven
1.04KPregleda

Hyundai Motor zagolicao maštu sa potpuno električnim SUV konceptom Seven

 

Kompanija Hyundai Motor je danas otkrila fotografije elegantnog i prostranog modela Seven, potpuno električnog SUV koncepta, koji će biti  predstavljen na  AutoMobility sajmu u Los Anđelesu kasnije ovog meseca.

 

Seven predstavlja buduće dizajnerske i tehnološke inovacije kompanije Hyundai Motor u eri električne mobilnosti i aludira na novi SUV model koji pristiže u porodicu Ioniq, brend namenskih električnih vozila na bateriju (BEV).

 

Seven

 

Fotografije otkrivaju formu koja prati dizajnersku funkciju i koja se usuđuje da odstupi od tradicija ere motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Arhitektura osvetljenja modela Seven je definisana „parametarskim pikselima“, jedinstvenim dizajnerskim identitetom brenda Ioniq koji povezuje analogne sa digitalnim emocijama.

 

Seven

 

Enterijer modela nagoveštava personalizovani salonski ambijent, produbljujući inovaciju prostora koju je Hyundai Motor prikazao u modelu Ioniq 5. Enterijer ukrašen održivim materijalima nudi prefinjeno ekološki prihvatljivo iskustvo mobilnosti koje reflektuje uzbudljivo promenljiv život njegovih kupaca.

 

Hyundai Motor će debitovati sa novim modelom tokom konferencije za štampu AutoMobility LA 17. novembra u 9:55 pre podne  (vremenska zona Pacifik). Naša redakcija ispratiće premijeru digitalnim putem. Fotografije modela Seven će biti izložene od 19. do 28. novembra za širu javnost.

 

 

O Hyundai Motor Europe HQ

Hyundai Motor Europe HK formalno je osnovan 2000. godine sa sedištem u Offenbachu, Nemačka. To je regionalno sedište odgovorno za preko 40 tržišta sa više od 3.000 prodajnih mesta. Time zauzima udeo od 3,6 procenata tržišta u 2020. godini (podaci ACEA). 75% vozila koja Hyundai prodaje u regionu su modeli dizajnirani, konstruisani, testirani i proizvedeni u Evropi kako bi zadovoljili potrebe evropskih kupaca, a opslužuje ih široka evropska infrastruktura kompanije. To uključuje dve fabrike u Češkoj i Turskoj koje prvenstveno isporučuju vozila na tržište Evrope:.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery