AktuelnoVestiZanimljivosti

Neočekivan „rikverc“ sudar (VIDEO)

3.03KPregleda

Ko je kriv?

 

Vožnja unazad zahteva opreznost. Vozač mora sve vreme da pazi na saobraćaj i proverava retrovizore. Vrlo lako može da se desi da neke stvari ostanu neprimećene, što dokazuje i video klip snimljen u Brazilu, tačnije Sao Paolu. Reč je o dva automobila koja se kreću u „rikverc“, sudarajući se nasred ulice.

 

Možemo da vidimo Chevrolet Onix koji se isparkirava i Hondu Civic koja izlazi iz garaže. Oba vozača su čekala da se raščisti saobraćaj da bi izašla na put. Kada se to desilo, automobili su krenuli u rikverc u suprotnom smeru, susrevši se „zadnjicama“ nasred puta.

 

U opisu klipa se kaže da je šteta neznatna, ali sudar je bio evidentan. Hondin odbojnik je prilično loše prošao, ali na kraju krajeva on i služi za to da „primi štetu“ i zaštiti strukturu iza sebe. Štetu na Chevroletu ne možemo da vidimo.

 

Odrediti ko je krivac za ovaj sudar nije lako. Očigledno je da nijedan od vozača nije video onog drugog, što zbog uverenosti da je put čist, što zbog „mrtvih uglova“. C stub često može da zakloni kompletno vozilo ili recimo drvo.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery