AktuelnoVesti

Pucao u vozača Corvettea zato što ovaj nije hteo da se trka?!

4.04KPregleda

Teško je i zamisliti da ovako nešto može da se desi, ali s obzirom na svet u kojem živimo, možda i nije tako iznenađujuće kako se čini na prvi pogled.

 

Postoje brojni događaji koji nam vraćaju veru u čovečanstvo, a ovo je jedan od onih s potpuno suprotnim efektom. Zaista, normalan um teško može da prihvati da je ovako nešto moguće.

 

Evo i činjenica koje pristižu direktno iz policije iz Memfisa u Tenesiju. U rano jutro 24. oktobra, policija je bila na licu mesta u vezi sa saobraćajnim incidentom na 5070 Rejli Lagranž putu u severoistočnom delu grada. Po izveštaju, plavi Ford Mustang iz ranih 2000-ih, zagradio je Chevrolet Corvette iz 2005. na parkingu. Putnici iz Mustanga su navodno pokušali da izazovu vozača ’Vettea da se trka, a kada je ovaj to odbio, pucali su na njega nakon što su automobili napustili parking, pogodivši ga više puta.

 

Nema informacija u vezi s njegovim stanjem, ali policija iz Memfisa je napad označila kao „nanošenje teških telesnih povreda“ a ne ubistvo, tako da se nadamo da će vozaču Corvettea biti dobro. U izveštaju nema preciznijih podataka o učesnicima incidenta, sem da je vozač Chevroleta muškog pola, kao i da su u Mustangu bile najmanje dve osobe. Nije jasno ko je pucao iz vatrenog oružja, niti da li se radi o jednoj ili više osoba. Osumnjičeni iz Mustanga su još uvek na slobodi.

 

To su činjenice, ali nakon njih, ostaje više pitanja nego odgovora. Između ostalog, kakav je to idiot koji puca na drugu osobu zato što ova neće da se trka? Među „uličnim trkačima“ ima budala, ali ovaj je definitivno prevazišao sve, ukoliko su navodi tačni.

 

Čini se da konflikt prouzrokovan nekom svađom u saobraćaju ovde ima više smisla, ili se radi o ljudima koji se poznaju od ranije i između sebe ne gaje „lepe“ emocije, što je kulminiralo odbijanjem trkanja. U svakom slučaju, radi se o teškim bezmozgovićima u Ford Mustangu.

 

Nadamo se da ćemo uskoro saznati epilog ove bizarne priče.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery