Online plus

Chrysler otkrio unapređenja za 2015.

200Pregleda

Fiat 500L unapređen za SAD

Novi Dodge Challenger i Charger su pravi hit u automobilskom svetu poslednjih par meseci, ali Chrysler Group je do sada skrivao ostale proizvodne planove za 2015 u SAD.

Konačno, informacija u vezi sa promenama je tu, a imena koja su uključena u to su Jeep Cherokee, Dodge Viper SRT, Chrysler Town & Country I Fiat 500L.

Za novu modelnu godinu, Jeep Cherokee dobija stop-start sistem koji bi trebalo da smanji potrošnju goriva, i to u modelima opremljenim 3,2 litarskim Pentastar V6 motorom. U igri su brojne bezbednosne komponente poput SafetyTec grupe koja dodaje monitoring „mrtvog ugla“ i detekciju dešavanja iza automobila, asistenciju pri parkingu, i signalne retrovizore za Latitude, Limited i Trilhawk modele. Sistem upozorenja čeonog sudara sada poseduje i tehnologiju koja redukuje rizik sudara pri niskim brzinama. Zadnja kamera i automatska svetla su standardni na Latitude i Trailhawk modelima.

Ikona, Viper, dobija čitavu lepezu nivoa opreme. Novi GT sada poseduje od strane vozača podesivo ogibljenje, ESC sistem sa pet režima rada i unikatne detalje enterijera sa sedištima presvučenim alkantarom i napa kožom. A TA 2.0 model dolazi sa novim zadnjim krilom, aerodinamičkim unapređenjima napred i unapređenjima ogibljenja i kočionog sistema. Na kraju, Ceramic Blue Edition krasi ekskluzivna „keramički plava“ boja i crne trkačke pruge, zajedno sa „Rattler“ točkovima sa pet paoka. Nove boje su „Stryker“ ljubičasta i „Y“ narandžasta u Viperovoj paleti za 2015.

U svojoj drugoj godini na američkom tržištu, Fiat 500L dobija nekoliko poboljšanja, uključujući novi šestostepeni automatski menjač koji je standardan u Lounge, a opcioni u Easy i Trekking modelima. Dostupan je i dalje šestostepeni manuelni menjač, kao i šestostepeni s dvostrukom spojnicom. Nove boje su „Tornado“ plava i „Rosso Perla“ crvena na Trekkingu.

U 2016. Chrysler Town & Country će biti jedini minivan kompanije. Za sada, Chrysler upotpunjuje proizvodnu liniju s dva dodatna modela, uključujući i jedan jeftiniji da bi se nadoknadio gubitak Grand Caravana. LX je novi osnovni model koji će koštati ispod 30000 dolara. Takođe, debitovaće i skuplji Limited Platinum model koji će biti više premijum.

Informacije u vezi sa novim Chryslerom 300 će biti naknadno objavljene.

 

Ostavite komentar