AktuelnoVestiZanimljivosti

Zakon je zakon, pa i za Bugatti Chiron SS 300+ (VIDEO)

1.43KPregleda

Izražavamo potpuno razumevanje za vlasnika ovog crnog lepotana, jer on definitivno izgleda bolje bez prednje registarske tablice.

 

Bugatti Chiron SS 300+ s volanom s leve strane, mogao bi da bude među osam primeraka koje je francuska marka isporučila pre nekoliko meseci. Ovaj je nešto posebniji, jer je vlasnik naručio opcioni Sky View s dva fiksirana staklena panela iznad vozačkog i suvozačkog sedišta. Tanko staklo u četiri sloja, povećava prostor za glavu za 2,7 centimetara u poređenju s regularnim Chironom.

 

Ono što je interesantno, zadnji spojler se postepeno spušta kada se motor isključi, uvlačeći se u karoseriju. Takođe možemo da vidimo da je ova „zver“ koja može da pojuri 490 km/h prešla samo 367 kilometara, a kao i ostalih 29 primeraka, dolazi u crno-narandžastoj temi kako spolja, tako i unutra.

 

W16 motor zvuči senzacionalno kada se startuje, a čak pri „leru“ njegove note izazivaju uzbuđenje. Ujedno ovo je najbrži automobil ikada koji je izašao iz Molshajma.

 

Dok je brzina serijske verzije ograničena na 440 km/h, vlasnici mogu da zatraže od kompanije da deaktivira limiter, da bi testirali maksimalne sposobnosti svog ljubimca na Ehra-Lessien test staziv VW grupacije u Nemačkoj.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery