Vesti

VW Golf Mk8 uslikan bez ikakve kamuflaže!

Prilikom snimanja reklamnog spota

VW Golf Mk8
5.98KPregleda

Osma generacija modela VW Golf, koja tek treba da bude premijerno predstavljena, nedavno je uslikana bez ikakve kamuflaže tokom snimanja za reklamni spot! 

VW Golf Mk8

Na fotografijama koje su se pojavile na sajtu Carscoops, vidimo Golf Mk8 u boji u kojoj smo videli i prototip modele na „špijunskim“ fotografijama.

Naime, očigledno je da su najveće promene u odnosu na trenuntnu generaciju napravljene na zadnjem delu automobila. Ističu se nove svetlosne jedinice koje izlgledaju agresivnije. Tu su i hromirani detalji oko izduvnih cevi i dva horizontalno postavljena reflektora sa bočnis strana registarske tablice. Nažaolst, postoji samo po jedna fotografija male rezolucije prednjeg i zadnjeg dela automobila. Na prednjem delu osme generacije modela Golf ističu se nova maska (gril) i novi farovi.

Pored modifikacija na spoljašnjem dizajnu, potpuno će biti redizajniran i enterijer. Na primer, ovaj model će biti dostupan sa potpuno digitalnom instrument tablom i novim ekranom infotejnmenta na centralnoj konzoli. Infotejnment sistem će moći da se ažurira i koji će biti „otporan na sajber napade“. Tako bar tvrde predstavnici kompanije.

Volkswagen je ranije nameravao da predstavi osmu generaciju modela Golf na Sajmu u Frankfurtu. Međutim, zbog nekih problema, premijera je odložena za oktobar.  Kako je ranije saopšteno, upravo je novi infotejnment sistem zaslužan za odlaganje.

VW Golf Mk8

Fotografije: Carscoops

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery