Tjuning

VW Amarok u izdanju kompanije Delta 4×4!

Ranger Raptor i F-150, pazite se!

VW Amarok by Delta 4x4
2.68KPregleda

U svetu pikapova u kome se nalaze i modeli Ford Ranger Raptor i F-150 Raptor, VW Amarok izgleda nekako bledo i slabašno.

VW Amarok by Delta 4x4

Međutim, to nije slučaj i sa ovim primerkom modela Amarok. Ovaj primerak je tjuniran od strane nemačke kompanije po imenu Delta 4×4. Osim upečatljive folije u koju je obmotan, njega odlikuju i brojne druge modifikacije kroz koje je prošao. Zahvaljujući njima, on izgleda kao da može da savlada svaku prepreku koja mu se nađe na putu.

Naime, kompanija Delta 4×4 je u ovaj Amarok model ugradila jedinstveno vešanje. To u dodatku sa povećanim klirensom i modifikovanim oprugama i Bilstein amortizerima je dovoljno da rastojanje od tla (klirens) bude za 100 mm veći nego kod standardnog modela.

VW Amarok by Delta 4x4

Veći klirens omogućio je i montiranje ogromnih točkova veličine 35 cola. Međutim, Delta 4×4 neće prodavati te točkove klijentima, već će ih zameniti manjim (od 33 cola) iz Yokohama-e.

Pored novih off-road točkova i prenumatika ističu se i naglašeni lukovi iznad njih. Modifikovan je i prednji branik, a dodata je i jedna šipka sa LED svetlima na krovu. Zahvaljujući tome, ovaj pikap izgleda dosta agresivnije.

Kao što to i obično biva sa ovakvim tjuning paketima, klijenti mogu da kupe svaki deo posebno, ali i u celini. Informacija o ceni još uvek nema.

VW Amarok by Delta 4x4

Da li vam se dopada ovaj VW Amarok?

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery