Vesti

Mercedes-AMG A45 želi da redefiniše segment “hot heč” modela!

Uslikan prilikom testiranja na Nirburgringu

Mercedes-AMG A45
1.52KPregleda

Već smo nekoliko puta imali prilike da vidimo novu generaciju modela Mercedes-AMG A45 prilikom testiranja. Nedavno smo videli taj model bez većeg dela kamuflažne folije.

Mercedes-AMG A45

Ovoga puta je ponovo uhvaćen prilikom testiranja na Nirburgringu, verovatno zbog nekih finih podešavanja. Takođe uslikan je i na benzinskoj stanici što nam je dalo priliku da detaljnije pregledamo njegov dizajn.

Kratki video snimak, postavljen na kraju teksta, nam otkriva razlike između modela Mercedes-AMG A45 i standardne A-Klase, ali i razlike sa modelom AMG A35. Najupečatljiviji detalj je svakako nova maska (gril). Takođe, tu su i jedinstveni prednji i zadnji branik.

Ističu se još i četiri izduvne cevi, velike kočnice i nove felne. Krovni spojler izgleda kao onaj sa modela A35. Oznake kao i AMG značke su i dalje sakrivene, ali već znamo kako će one izgledati.

Međutim, najimpresivniji detalj na modelu Mercedes-AMG A45 je svakako onaj koji se nalazi iza maske. Reč je o četvorocilindarskom twin-turbo agregatu zapremine dva litara. Zahvaljujući njemu, Mercedes-AMG A45 će biti najsnažniji “hot heč” model na tržištu. Pretpostavlja se da će ovaj model u S varijanti razvijati neverovatnih 415 konjskih snaga. Uvodna verzija će razvijati 383 KS.

Mercedes-AMG A45

Mercedes bi svoj novi “hot heč” mogao predstaviti već ovog leta, pre Sajma automobila u Frankfurtu. Međutim, još uvek ništa nije zvanično.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery