AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume TVNovaS u 12.05

1.74KPregleda

Nova emisija u starom jesenjem terminu od 12.05

 

Da jesen stiže osećamo po temperaturu vazduha, kišnim danima, požutelom lišću, ali i po vraćanju u jesenju programsku šemu na TVNovaS, nedeljom u 12.05

 

 

Naš urednički tandem u saradnji sa neumornim Vrele Gume timom, za ovu emisiju, pet minuta nakon nedeljnog podneva je spremio šarolik zanimljiv sadržaj.

 

 

Čast da nosi težinu emisije na svojim plećima pripala je modelu Renault Clio 1.0 LPG koji se pokreće na benzin ali i na tečni naftni gas.

 

 

Francuska „plinara“ je u rukama urednika ispustila mnoge gasove ali joj je duša ostala čista. Vrlo zanimljiva recenzija koja otvara dilemu da li je tečni naftni gas dobra alternativa modernim dizelima ali i električnim vozilima.

Sve je naravno u ozbiljno teškom ali i šaljivom duhu, koji je već zaštitni znak Vrele Gume testova.

 

Kako bi ohladili glavu i provetrili okruženje, u nautičkom delu iz Poljske nam stiže luksuzni motorni krstaš Galeon 650 Skydeck. Zanimljiv spoj ugledne pomorske tradicilje Poljaka i drugačijeg viđenja nautičke teme.

 

 

 

Nakon Galeona, ulazimo u svet realnih serijskih električnih modela. Volkswagen je svojim ID.4 sjajno startovao. Ovog puta ga bolje upoznajemo. 

 

 

 

 

U temi Auto Revolucija predstavljamo Polestar Precept kao najavu dolazećeg modnog trenda. 

 

I na kraju emisije, Miroslav Šosberger u šemi iskusnog američkog rančera mnoge upoznaje a ponekog i podseća na legendu kamioneta sedamdedetih! Ne treba ga posebno predstavljati, Ford F150 IV. 

 

 

 

Budite uz TVNovaS, Vrele Gume i zanimljiv program u udarnom nedeljnom terminu.

 

Vrele Gume, TVNovaS, nedelja 12.05

 

Test: Renault Clio LPG

Nautika: Galeon 650 Skydeck

Premijera: VW ID.4

Revolucija:  Polestar Precept

Oldtajmer: Ford F 150 IV

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery