AktuelnoVesti

Vrele Gume TV za nedeljno uživanje

1.75KPregleda

Od testa Hyundai i20, preko domaće nautike , brzom prugom do Evrope a i Škoda 120 L

 

Vrele Gume TV u novoj epizodi ispisuju i novo poglavlje zanimljivog miksa testiranja novih modela, promocije domaće nautike, upoznavanje novih tehnologija i očuvanja istorije automobilizma.

 

 

 

Za početak emisije, naš drug direktor (sa ograničenim službenim ovlašćenjima) u narodu poznat kao drug Pira, testira i upoznaje nas sa najzanimljivijim detaljima novog Hyundai i20. Da li su ambicije ovog “koreanca” adekvatne prikazanom u realnosti i čemu se može nadati,samo su deo njegovog nadahnutog prikaza.

 

Nautika

U nautičkom segmentu prikazujemo pravu ploveću erotiku, koja nam dolazi iz domaćeg brodogradilišta Panon Boats.

 

 

 

Wey Coffe

Aktuelnosti posebno one tehničke, obeležavamo opet potpuno nepoznatim kineskim proizvođačem hibridnih automobila pod brendom Wey Coffe.

 

 

Brza pruga do Kelebije

 

Da i Srbija kreće u dobrom pravcu i to brzinom od 243 km/h, nakon početka izgradnje Fruškogorskog korodora, prisustvovali smo i prvim dešavanjima na izgradnji super brze pruge Novi Sad-Kelebija koja će nas povezati sa Evropom do 2024.

 

 

Škoda 120L

 

I na kraju emisije, kako dolikuje, još jedno podsećanje na automobilsku istoriju. Sa nama je čuvena Škodička 120L iz ugla old tajmer legende Miroslava Šosbergera.

 

 

 

To su Vrele Gume za ovaj TV vikend!

Uživajte dragi prijatelji automobila, nautike, vozova i istorije automobilizma, ekakluzivno na NovaS TV u nedelju od 11.30.

 

Sadržaj:

Test: Hyundai i20

Nautika: Panon Boats

Aktuelano: Wey Coffee hibridi

Dogadjaji: Izgradnja brze pruge Novi Sad – Kelebija

Oldtajmer: Škoda 120 L

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery