AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume nova emisija

2.05KPregleda

Od Suzuki hibrida do Spačeka

 

 

Ovog vikenda, koronavirus je off, Vrele Gume TV su ON. Kada je već tako, potrudili smo sa da budemo sadržajni, zanimljivi ali i oštri.

 

 

Vodeći deo emisije posvećen je testiranju malog vragolana, Suzuki Ignis, 4×4   pa još sa hibridnom asistencijom. Osim upoznavanja sa ovim modelom, urednik Miodrag Piroški pradstavlja „penzionerski korona maskirni komplet broj jedan“ i istražuje budućnost koronavirusa kod nas.

 

 

Nautika Solaris Lobster 57

 

 

 

Leto se bliži, granice se otvaraju uz plaćanje testova na koronavirus, pa će kako sada stvari stoje, svako putovanje biti začinjeno sa bar 100 evra dodatnih troškova. Ipak, to ne smeta klijenteli koja prepoznaje Solaris Lobster 57. Savršena motorna jahta prefinjenog stila i prepoznatljive linije dizajna.

 

Aktuelno Audi A3 sedan

 

 

Audi je prošle sedmice predstavio A3 u produženoj limuzinskoj varijanti. Startni „direktorski“ model ostavlja utisak automobila sa iskustvom.

 

Blindiranje Range Rover SVAutobiography 

 

 

Blindiranje luksuznih automobila nije moda već potreba ljudi koji žive na visokom stepenu bezbednosnog rizika. Još kada je taj model Range Rover SVAutobiography onda tu nisu „čista posla“.

 

Alfa Rome Giulia GTA

 

 

Prašina oko modela Alfa Romeo Giulia se nekako stišala sama od sebe. Kako bi zagolicali maštu, u Alfa Romeu su ponudili novi paket opreme i nekoliko verzija ovog prestižnog modela.

 

 

Oldtajmer: Spaček 

 

 

Ako je i od Miroslava, onda je očekivano da u rubrici Oldtajmer upoznamo još jedan zanimljiv model. Automobil koji je obeležio mladost generacije naših roditelja, Spaček Azam.

 

Ne propustite Vrele Gume TV na NOVAS.TV u nedelju 12.35

 

Sadržaj:

Test: Suzuki Ignis Hibrid AWD

Nautika: Solaris Lobster 57

Aktuelno: Audi A3 Sedan

Blindiranje: Range Rover Autobiography

Investicija: Alfa Romeo Giulia GTA

Oldtajmer: Spaček – izdanje Azam

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery