AktuelnoVesti

Vrele Gume kuhinja u punom pogonu

3.3KPregleda

Tomahavkom na Dacia elitu

 

Nova emisija u nedelju donosi uvek nove radosti i zanimljivosti uz naravno određenu dozu promenljivo “teškog” humora našeg druga direktora.

 

 

 

U uporednom testu, svinjskim tomahawkom je udario na Dacia SUV elitu. Detaljno je analizirao i objasnio koje su razlike, sličnosti i psihološke karakteristike između dva SUV modela Dacia Sandero Stepway i Dacia Duster. Posle ovog uporednog testa, ništa više neće biti isto ali će biti i savršeno jasno.

 

 

Plovidba sa đavolom na ramenima

 

 

Čak ni to nije bilo dovoljno za miran nastavak emisije. Jer je Lidija Piroški pripremila izvanredan nautički prilog u njenom stilu. Zašto po reci ispod neba i sunca, kada možemo po reci ali ispod planine. Sjajan prilog iz Prometejeve pećine u Gruziji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Sumrak velikih brendova?

 

 

 

U onom tehnički progresivnijem delu emisije, predstavljamo skoro pa repliku VW Bube, ovog puta u električnom izdanju i to iz Kine. Nama skoro nepoznata marka ORA Cat  najavljuje da je vreme velikih evropskih automobilskih brendova u novom električnom dobu možda na izmaku.

 

50. godina Stojadina

 

 

 

I na kraju, legenda old tajmer scene i novinar koji brine da održimo automobilsku kulturu, Miroslav Šosberger, podseća na jednu divnu Zastavu 101 u dane njenog 50. rođendana.

 

Uživajte u novoj epizodi Vrelih Guma, jer su Vinetu Piroški i ekipa baš u dobrom i originalnom fazonu, koji nije lako kopirati!

 

NovaS TV, nedelja 11.30

 

Sadržaj

Test: Dacia Sandero Stepway  protiv Duster-a

Elektrifikacija: ORA Cat

Nautika: Prometejeva pećina

Oldtajmer: Zastava 101 GTL 55

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery