AktuelnoVesti

Volvo Car Beograd potvrdio kvarove

6.62KPregleda

Masovni kvarovi na Volvo XC90 i zvanično potvrđeni – vozilo još uvek u servisu

 

Na osnovu našeg pisanja o masovnim kvarovima na modelu Volvo XC90 oglasio se i ovlašteni zastupnik Volvo Cars za Srbiju.

 

 

 

Kako bi otklonili sve sumnje u iznete činjenice, njihovo zvanično saopštenje prenosimo u celosti :

 

Poštovani, stranka je sve navedene popravke obavila u ovlašćenim Volvo servisima te su shodno tome ispoštovani i svi uslovi garancije, odnosno nije plaćala vanredne popravke mimo postojećeg redovnog servisnog održavanja.

 

Sve popravke u redovnom garantnom roku i produženom garantnom roku takođe nije plaćala, a čija je pokrivenost obuhvaćena programom produžene garancije.

 

Zamensko vozilo iz Volvo Assistance programa je dobila u skladu sa pravilima tog programa.

 

Poslednji put auto je dovežen na šlepu u petak (05.03.) , ali kako je auto imao 159.723 km na kilometar satu, a dodatna garancija pokriva kilometražu do 2 godine ili do 150.000 km (šta pre nastupi), osiguravajuća kuća koja pokriva trošak dodatne garancije odbila je prihvatanje popravke o njihovom trošku te je stranka o tome obaveštena.

 

Tvrdnje stranke da „nije uslužena“ na adekvatan način tokom svih ovih godina i „da joj nije ponuđena ni kafa“ apsolutno ne stoje i to iz dva razloga. Najpre, vozilo na servis nije dovozila stranka lično već njen vozač, tako da je on svakako uslužen. Dalje, nemoguće je da stranka nije bila uslužena ni kafom jer u svim našim objektima svaka stranka dok čeka servis ima besplatnu kafu i osveženje, jer je to deo kompanijskog standarda.

 

Žao nam je što je stranka imala probleme sa svojim vozilom tokom ovog perioda, ali sve odredbe koje su u skladu sa važećim zakonskim propisima i propisima proizvođača su do sada ispoštovane.

 

Srdačan pozdrav! „

Volvo Car centar Beograd
Service Maxx Auto d.o.o.
Auto-put za Novi Sad 98
11080 Beograd – Zemun
www.volvocars.com/rs

 

 

 

6 Komentara

    1. Vi bi sigurno dali ne samo desnu već obe ruke do ramena da se takvi kvarovi nikad nisu desili ‘švapskom autu’! Admire, kvare se i RR, Bently i Aston Martin, naravno i Volvo. Mercedes je auto sa više kvarova od Volvoa. Ne znam, ali ni BMW nije ništa bolji. A neko lepo reče da zna ljude koji su u stanju i tenk da pokvare. Ovde nisu čista posla i zato ja verujem servisu koji je neke od laži vlasnika razobličio u odgovoru. Naša država je, nažalost, postala leglo loših, zlih i odvratnih ljudi. Znam čoveka koji je, posle prvog stvarnog kvara, nekoliko puta namerno kvario automobil dok je isti bio u garantnog roku. Inače, i po nemačkom ADAC-u, najmanje se kvare japanski automobili. Mitsubishi ASX je po kvalitetu u vrhu SUV segmenta i to, sem Nemaca i većine evropskih zemalja priznaju i Amerika, Rusija i Australija. Ali npr britanski Motors.uk tvrdi da taj auto ima očajne menjaće, motore i ogibljenje.

  1. Kada je Volvo ovakav, šta onda očekivati dalje. To su sve vozila sa nekih skladišta u kojim su čamili godinama,iz poplava i oluja, itd,itd, još ekipa leva ruka desni džep u servisu i eto blamaže

  2. Hahahaha… Pa najviše su se potrudili da objasne problem sa kafom! Joj Srbijo pod šljivama koji smo mi Vol-ovi kada nam se tako obračaju ko debilima

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery