Vesti

Volkswagen Golf Mk8 – Prva zvanična fotograija!

Sutra premijera

VW Golf Mk8
3.93KPregleda

Samo jedan dan deli nas od zvanične premijere nove, osme generacije modela VW Golf! Premiera novog modela biće održana u Volfsburgu u Nemačkoj, ali ćemo svi imati priliku da je gledamo putem interneta.

VW Golf Mk8

Iako je dizajn osme generacije modela Golf daleko od misterije, na interentu se danas pojavila i prva zvanična fotografija. Na njoj možemo videti lice, odnosno prednji deo novog Golf Mk8 modela.

Možemo reći da se u ovo što vidimo na ovoj fotografiji u potpunosti podudara sa onim što smo već videli. Ističu se hromirani detalji na maski (grilu), ali i novi farovi. Upravo je grafika farova (dnevna svetla) i najinteresantnija stvar na ovoj fotografiji. Naime, na njima se ističe horizontalna linija ispod koje se nalazi linija u obliku slova U. Te horizontalne linije su u nivou hromirane lajnse na vrhu maske i deluju kao njen nastavak. Svetlosne linije u obliku slova U će se možda deaktivirati kada se uključe kratka/duga svetla, ali to još uvek nije potvrđeno.

VW Golf Mk8

Iako možda neće biti model sa najagresivnijim dizajnom u svom segmentu, novi Golf ima čist dizajn. Taj dizajn je u skladu sa novim dizajnerskim pravcem nemačkog proizvođača automobila.

Što se enterijera tiče, već smo imali priliku da vidimo i kako će i on izgledati. Znamo da će komandna tabla imati svega nekoliko fizičkih dugmadi, a da su ekrani “nakošeni” ka vozaču.

VW Golf Mk8

1 Komentar

  1. Ne sviđa mi se dizajn prednjeg dela auta… Nekako mi deluje koreanski, plastično, neupečatljivo… Ali se nadam da će kvalitet završne obrade i istrajnost kao kod starijih modela biti presudni adut za kupovinu ovog kultnog imena u auto industriji.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery