Tjuning

Audi TT RS u izdanju kompanije ABT Sportsline!

Malo bolje performanse i novi vizuelni detalji

Audi TT RS by ABT Sportsline
2KPregleda

Za one koji poseduju Audi TT RS, i koji žele da svog ljubimca unaprede, ABT Sportsline je pravo mesto. Naime, ova nemačka tjuning kompanija je trenutno lider kada je u pitanju unapređenje vozila iz VW grupacije. Ona je sada predstavila nekoliko tjuning paketa za model Audi TT RS.

Audi TT RS by ABT Sportsline

Svaki Audi TT RS je iz fabrike izašao sa 2.5-litarskim, petocilindarskim turbo agregatom. On razvija impresivnih 394 KS i 479 Nm obrtnog momenta, te ovaj mališan ima performanse pravog super automobila. Međutim, kompanija ABT je želela da iz tog agregata izvuče još veću snagu.

To je postignuto preko jedinstvene ECU. Krajnji rezultat je izlazna snaga od 453 KS i 528 Nm obrtnog momenta. To je zaista impresivno, posebno ako se u obzir uzme činjenica da nije menjano ništa kada je mehanika u pitanju. To znači da je ovo “unapređenje” u potpunosti reverzibilno.

Klijenti koji žele i sportski zvuk da ide uz ovaj tjuning ECU-a, tu je novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi. Izduvi su crne boje, a sam sistem je izrađen od nerđajućeg čelika.

Vlasnicima modela Audi TT RS su na raspolaganju i dve opcije kada su u pitanju felne. One su dostupne u mat ili sjajno crnoj boji, u veličinama 19 i 20 cola. Od vizuelnih detalja se ističu još i delovi od ugljnikovih vlakana. Tu se pre svega misli na difuzor, prednji spliter i slično.

Svi ABT delovi se prodaju uz garanciju od 4 godine ili 160.000 kilometara.

Audi TT RS by ABT Sportsline

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery