AktuelnoPRVesti

Vinjete za Bugarsku od sada dostupne na OMV benzinskim stanicama u Srbiji

vinjete za Bugarsku
15.3KPregleda

Nova dodatna usluga na OMV-u, vinjete za Bugarsku!

Kupite vinjetu za Bugarsku na OMV benzinskim stanicama

Da bi svojim korisnicima putovanje učinila ugodnijim, OMV Srbija je kao dodatnu uslugu pripremila mogućnost kupovine vinjete za Bugarsku (BG vinjeta) na odabranim stanicama u Srbiji čak pre prelaska granice.

 

BG Vinjete na OMV-u su dostupne za kategoriju K3. To znači za sva vozila maksimalne mase ne veće od 3,5t. Vinjete za Bugarsku sada su dostupne na sledećim OMV Srbija benzinskim stanicama: Lapovo Jug, Aleksinac, Doljevac, Zaječar i Gradina. U ponudi su dnevne, sedmične, mesečne, tromesečne, godišnje i vikend BG vinjete.

Period važenja
1 nedelja 1 mesec

3 meseca

1 godina 1 vikend*
15 BGN 30 BGN 54 BGN 97 BGN 10 BGN

* 1 vikend vinjeta važi od petka u 12:00 do nedelje u 23:59 h

 

Kuponi dobrodošlice

Uz novu dodatnu uslugu, korisnike koji putuju u Bugarsku očekuje i benefit u vidu Kupona dobrodošlice sa popustima, koji omogućava pogodnosti prilikom narednih 6 kupovina na OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj.

 

Možete ostvariti popust od BGN 0.07 lv/l na MaxxMotion goriva ili BGN 0.04 lv/l na osnovna goriva kao i 10% na odabrane proizvode: VIVA kafu, VIVA Kolumbija kafu, VIVA vitamin vodu i prirodni čaj, VIVA Fresh sokove 2GO, VIVA barove, VIVA grickalice, Adblue pakovanje od 5,5l, OMV Caristal i OMV motorna ulja.

 

Svaki kupon može se koristiti do 6 puta za kupovinu jednog ili više promotivnih proizvoda uz obezbeđeni popust. Popust se odnosi na gotovinsko ili plaćanje bankarskom karticom u BGN i ne može se kombinovati sa ostalim promotivnim proizvodima i aktivnostima. Rok za upotrebu kupona: do 31. maja 2021. na svim OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. Kupon je moguće dobiti  samo na odabranim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Promocija traje do 31.05.2021. ili do isteka zaliha kupona.

 

vinjete za Bugarsku

 

Više informacija možete potražiti na www.omv.rs

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery