Vesti

Vespa klub Kragujevac domaćin ’’Vespadžija’’ iz Srbije i regiona!

Prvi skup Vespa u Kragujevcu

Vespa skup Kragujevac
1.82KPregleda

Vespa već više od sedam decenija svog postojanja ne gubi sjaj!  To je potvrdio broj dvotočkaša ovog italijanskog proizvođača koji se okupio u Kragujevcu na 1. zvaničnom skupu. Skup je organizovan u Kragujevcu, a trajao je od 30. avsgusta do 1. septembra.

Vespa skup Kragujevac

Cilj organizatora, Vespa kluba Kragujevac, je bio da se promoviše bezbedna vožnja i da se u što boljem svetlu prikaže grad, kultura i turistički potencijal grada i okoline. Sve to putem Vespe koja nije samo skuter, već stil života.

Vespe raznih generacija i modela pristigle su iz Niša, Kruševca, Vršca, Beograda, Užica, Trstenika, Jagodine, Vrnjačke Banje, Požege, Stare Pazove… Bilo je i gostiju iz Bugarske.

Neki od vozača su prešli na svojim Vespama preko 800 km tokom tri dana skupa- To dokazujue da je putovanje Vespom uvek bio čin avanturizma ali i dokaz zaljubljenika da ona može još više!

Vespa Klub Kragujevac potrudio se da bude dobar domaćin. Sva tri dana gosti su imali bogat program aktivnosti uz laganu vožnju sa stilom i elegancijom koju može da priušti samo Vespa.

Domaćini su goste dočekali u petak veče u kafani Balkan, kultnom boemskom mestu grada.

U subotu, koja je predstavljala glavni dan skupa, družina je krenula iz Vega Food Stora. On predstavlja sklop modernog dizajna i savremenog ukusa.

Iz centra grada krenuo je defile ulicama grada Kragujevca uz obilazak Muzeja 21. oktobar.

Zatim se kolona Vespi uputila u odmaralište Ostvo gde je nastavljeno druženje. Na Ostrvu uz dobru muziku, hranu i piće gosti su uživali u prelepom ambijentu pored bazena. Vespa igre poput pucanje iz vazdušne puške, pikado, ronjenje na dah i kviz znanja su upotpunili druženje i aktivnosti tog popodneva.

Bogat fond nagrada za Vespa igre obezbedili su partneri skupa. To su Baki d.o.o., Pontis Motori, 3T Racing, Šone Sport i Weide satovi.

Svi učesnici skupa učestvovali su i u „lutriji“ na kojoj je pored moto opreme partnera i sponzora glavna nagrada bio produženi vikend u hotelu Mona na Zlatiboru i produženi vikend u apartmanu Sanjar u Vrnjačkoj Banji!

Druženje na Ostrvu je završeno tortom koja je bila takođe u stilu Vespe sa simboličnim brojem 1. koji je predstavljao 1. Vespa skup u Kragujevcu.

Druženje se u subotu uveče nastavilo u Caffe & Club Tresor.

Nedelja je bila dan za rastanak uz sumiranje utisaka uz kafu u Vega Food Storu, posle čega su učesnici seli na svoje Vespe i uputili se svojim kućama, puni utisaka uz najavu da će se vratiti sledeće godine ponovo.

Vespa Klub Kragujevac se pokazao kao dobar domaćin u organizaciji svog prvog skupa!

Opšti utisak svih je da je „I Vespa skup Kragujevac 2019.“ završen više nego uspešno. Ponovo je dokazano da Vespa nije samo običan skuter već sinonim za stil, eleganciju i slobodu.

Ostaje pitanje da li su vozači Vespi Vespaši, Vesparoši ili Vespadžije? Odgovor ovog vikenda nismo dobili ali sigurno je da je pobedila zajednička ljubav i strast svih učesnika prema Vespi kao i ljubaznost i otvoreno srce domaćina za sve Vespa vozače.

Vespa skup Kragujevac

PR Saopštenje

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery