Vesti

Opel punim gasom u Frankfurtu

Tri premijere nemačkog brenda!

2.1KPregleda

Opel proslavlja tri svetske premijere na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (IAA). Ovaj sajam će za posetioce biti otvoren od 12. do 22. septembra.

Premijerno će biti predstavljena nova Astra sa agregatima visoke efikasnosti. Premijeru će imati i Opel Grandland X Hybrid4  sa pogonom na svim točkovima. Tu je naravno  i nova šesta generacija Corse u tri verzije.

Najprodavaniji mali automobil (više od 13,6 miliona jedinica) poseduje električni pogon, a zajedno sa modelom Corsa-e Rally, koji takođe debituje na IAA Salonu, stvara bazu za takmičarski automobil sa nultom emisijom štetnih gasova.

Na IAA Salonu, pored nove Corse, biće predstavljen i  specijalni gost – Corsa GT iz 1987. u žutoj boji, redak model koji svedoči o 37 godina zabave i uspeha ovog modela. Ovaj,netako staroldtajmer, stigao je od svog poslednjeg doma u Portugalu do Opelove radionice za klasična vozila u Riselshajmu. Odatle će voziti do IAA Salona u Frankfurtu, sa ciljem da doprinese tradiciji i poveća uzbuđenje prilikom predstavljanja nove Corse.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery