AktuelnoZanimljivosti

Upornost se isplati – nakon 12 godina i 17 „padova“ na vozačkim ispitima dozvola je tu

2KPregleda

Niko ne voli da padne na testovima i vožnji, ali to realno svakome može da se desi. Međutim, kada vam to hronično ne uspeva, ne ostaje vam ništa nego da budete uporni…

 

„Heroina“ ove priče nikada nije odustala, a nakon 17. pokušaja, konačno je stekla status vlasnice vozačke dozvole. Čitava njena „epopeja“ je trajala 12 godina.

 

 

Setimo se kako je Emilijen (inspektor) u filmu „Taxi 2“ dobio vozačku dozvolu nakon što je 27 puta pao, često na spektakularan način. Priča o tamnoputoj Engleskinji pomalo podseća na dešavanja iz popularnog francuskog filma.

 

 

Naime, 31-godišnja sutdentkinja, majka dvoje dece, Platinum Vilijams iz Votforda u Hertfordširu, nakon 100 časova za volanom je 2008. pala u svom prvom pokušaju da stekne pravo na vozačku dozvolu. Međutim, bolni neuspesi su se nastavili. Nije pomoglo ni to što je pokušala u gradovima s najvećom stopom uspešnosti polaganja, u kojima su navodno bili najbolji instruktori. Zbog svega, čak je pala u depresiju, jer je neuspeh na vozačkim testovima imao „domino efekat“ na ostale aspekte njenog života.

 

 

Međutim, 2020. je konačno bila talična za nju. Žena kaže da je period pandemije pogodovao disciplinovanim treninzima i učenju, tako da nakon 17 pokušaja i 12 godina, konačno može da se pohvali vozačkom dozvolom.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery