AktuelnoVesti

Tramvaj izazvao karambol na raskrsnici u Rumuniji (VIDEO)

2.45KPregleda

Na svu sreću, nije bilo ozbiljnije povređenih u ovom incidentu.

 

Kako je moglo biti, sve se dobro završilo. Čak, scena je bila i pomalo komična na kraju, mada u svakom slučaju neprijatna za učesnike, jer kada tramvaj ide na vas a vi nemate kud, sigurno nije nešto što biste poželeli da vam se desi.

 

Incident se dogodio 16. marta u Jašiju, drugom po veličini gradu u Rumuniji. Kao što se može videti u video klipu, saobraćaj je zaustavljen u jednom pravcu na frekventnoj raskrsnici, gde automobili čekaju na zeleno svetlo. Međutim, s desne strane u kadar upada tramvaj, koji se doduše ne kreće brzo, ali očigledno „nema nameru“ da se zaustavi. Prvi udarac prima mali hečbek, i to najsnažniji, a po rumunskom adevarul.co, jedna osoba je zbog zadobijenih povreda završila u bolnici. Zapravo, ne znamo da li je reč o putniku iz toga vozila, ali prilično je verovatno da jeste.

 

Nakon toga je došlo do serije manjih kontakata, dok su automobili „panično“ tražili izlaz iz putanje tramvaja. Još jedan srebrni hečbek je zakačen otpozadi, dok je taksi izveo hrabar ali uspešan manevar izbegavanja u suprotnom smeru. Sivi Mercedes-Benz CUV nije bio te sreće, jer je pretrpeo udarac tramvaja, koji ga je gurnuo prema napre ka drugom zaustavljenom vozilu. Na kraju, koliko smo mogli da izbrojimo, bilo je šest sudara. Tramvaj se konačno zaustavio, a izveštaji kažu da je imao kvar na kočnicama.

 

Sem hečbeka koji je pretrpeo prvi udarac, čini se da su sva vozila mogla samostalno da se odvezu s lica mesta, bez nekih težih oštećenja. Kako je moglo biti, dobro je prošlo.

 

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery