AktuelnoVesti

Tajger Vuds hospitalizovan nakon saobraćajnog udesa (VIDEO)

1.01KPregleda

Legendarni igrač golfa je morao da bude izvlačen iz vozila, a ovoga puta prilažemo i saopštenje Genesisa:

 

Na pres konferenciji, zvaničnici iz policije i vatrogasne službe, potvrdili su da je Tajger Vuds zadobio ozbiljne povrede nogu u saobraćajnom incidentu, ali je bio stabilan i svestan na licu mesta i nije došlo do pogoršanja stanja. Incident se desio na Hotorn Bulevaru, na dugačkoj nizbrdici, odnosno krivini koja je poznata po čestim nezgodama. Procenjena brzina kod ovog udesa još uvek nije dostupna, a istražni postupak je u toku, koji bi mogao da traje danima, pa čak i nedeljama.

 

Vuds je iz automobila izvučen kroz otvor vetrobrana, koji je uklonjen.

 

Okružni šerif Los Anđelesa, Aleks Viljanueva, rekao je na pres konferenciji da je kabina Genesisa GV80 ostala u velikoj meri neoštećena, kao i da su se vazdušni jastuci aktivirali, što je Vudsu pomoglo da preživi. Golfer je imao zakačen sigurnosni pojas.

 

U poruci Tajgera Vudsa na Twitteru stoji da je zadobio „značajne“ povrede desne potkolenice, uključujući otvorene prelome i traume mišića i mekog tkiva.

 

Američki profesionalni igrač golfa, Tajger Vuds, sa povredama je prošao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je sam učestvovao. Detalji se još uvek filtriraju, ali višestruki izveštaji kažu da je Vuds bio sam u vozilu kada se isprevrtao blizu Rančo Palos Verdesa, nedaleko od Los Anđelesa.

 

Po izveštaju policije, incident se desio oko 7.12h, a uzrok još uvek nije utvrđen.

 

ESPN je citirao Vudsovog agenta, Marka Stajnberga, koji je potvrdio da je golfer zadobio višestruke povrede nogu koje zahtevaju hiruršku intervenciju. Još uvek nije jasno da li će zbog ovoga on morati da završi profesionalnu karijeru.

 

Genesis je nedavno ušao u partnerstvo s PGA Tourom za 2021 Genesis Invitational, koji će se održati između 18. i 21. februara na Rivieria Golf Korsu blizu L.A.-a. Bilo je predviđeno da Vuds bude domaćin događaja, a smatra se da je GV80 trebalo da bude promotivno vozilo. Genesisov logo je jasno vidljiv na putničkim vratima, a GV80 je inače prvi SUV korejske premijum marke.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery