Vesti

Šta će nam Honda predstaviti na Sajmu automobila u Beogradu?

PR Saopštenje

Delta Motors - Honda
2.06KPregleda

Na jučerašnjem druženju sa novinarima u vinariji Jeremić, predstavnici kompanija Delta motors & Delta Auto Moto predstavili su nam planove za ovu godinu brendova BMW, Honda i Mini. 

Delta Motors - Honda

Na 54. Međunarodnom salonu automobila, Honda će i ove godine nastupiti u Hali 1. Po prvi put na Sajmu u Beogradu biće prikazan novi model HONDA CR-V, ali i u svojoj hibridnoj verziji. Uz njega će gama biti upotpunjena modelima Civic Sport 1,5, Civic Type R, kao i restilizovanim HONDA HR-V modelom.

Kada je o motociklima reč, premijerno će na Sajmu biti prikazani modeli Forza 300 i GW 1800B. Biće predstavljeni i modeli Gold Wing, Africa, Forza 300, X-Adventure i drugi.

Delta Automoto je u 2018. imao zapažen nastup na Sajmu automobila, na kojem je premijerno predstavljen model Civic Type R. Tokom godine najprodavaniji model, sa više od 60% učešća u prodaji bila je Honda CR-V. Upravo je ovaj, najnoviji Hondin model, krajem februara nagrađen najvišim rezutatom – 5 zvezdica na poslednjem Euro NCAP bezbednosnom testu. Model HONDA CR-V odlikuje jedinstven dizajn, čvrstoća karoserije i vodeće tehnologije u klasi.  

Delta Motors - Honda

Što se HONDA motocikala tiče, tokom 2018. najprodavaniji motocikli bili su NC 750 X i X-ADV750 sa učešćem od 38% u ukupnoj prodaji.

Kada su noviteti u pitanju u 2019., očekuje nas proširenje ponude kod HR-V modela – HONDA HR-V Sport kao i CR-V hybrid, prvi Hondin hibridni SUV model ikada, koji pokreće Honda jedinstvena i-MMD tehnologija, koja inteligentno i automatski prebacuje između tri načina vožnje –  električni, hibridni i klasični pogon na gorivo – da bi optimizovala performanse i efikasnost, i postiže potrošnju goriva od 5.3l / 100km (53.3mpg) i emisiju CO2 od 120 g/km.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery