Vesti

Šta nam sprema BMW za Sajam automobila u Beogradu?

PR Saopštenje

Delta Motors - BMW
2.29KPregleda

Na jučerašnjem druženju sa novinarima u vinariji Jeremić, predstavnici kompanija Delta motors & Delta Auto Moto predstavili su nam planove za ovu godinu brendova BMW, Honda i Mini. 

Delta Motors - BMW

U susret predstojecem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Delta Motors priprema izazovan nastup. U BMW hali na preko 2.000 m² će se naći svi brendovi BMW grupe: BMW, MINI, BMW Motorrad i, specijalan gost, Rolls Royce. To da će Rolls-Royce Cullinan imati svoju premijeru i u Beogradu smo već najavili početkom ove godine

Na štandu će biti izloženo 30 automobila i 12 motocikala. Publici u Srbiji će premijerno biti predstavljen najnoviji automobil BMW game. Tu mislilimo na sportski sedan BMW Serije 3, prvi ikada BMW X7, najveći član porodice X, novi BMW Serije 7, BMW Serije 8 Cabrio i jedinstveni BMW Z4. Takođe, već dobro poznat, potpuno električni BMW i3 predstaviće se sa svojom unapređenom baterijom od 120 Ah koja obezbeđuje domet od 300 kilometara sa jednim punjenjem.

Brend MINI 2019. godine proslavlja svoj 60. rođendan sa porukom “Tradicionalno savremen”.

Tim povodom pripremljeni su posebni uslovi za sve kupce MINI vozila. Četiri godine garancije, tri godine redovnog servisa, dve godine kasko osiguranja i jedno iznenađenje za svakog kupca.  Te akcije važe već od danas. Specijalna edicija “MINI 60 godina” će biti dostupna od marta 2019. u boji karakterističnoj za britanske trkačke automobile “British Racing Green”.

Delta Motors - BMW

Brend Rolls Royce će na ovogodišnjem Sajmu debitovati lokalnom premijerom svog prvog luksuznog 4×4 modela. Naravno, reč je o modelu Rolls-Royce Cullinan.

Rolls-Royce Cullinan

Kao i prethodnih godina, očekuje se velika tražnja za BMW modelima. Posebno jer 2019. godina predstavlja veoma ofanzivnu godinu zbog velikog broja novih modela, koji nas pored sajamskih premijera, očekuju do kraja godine. To su BMW X3M, BMW X4M, restilizovani BMW X1, BMW Serije 8 Gran Coupe, novi BMW Serije 1 i za sam kraj godine, jedan od najpopularnijih BMW modela, BMW X6.

I 2018. godina bila je uspešna za kompaniju Delta Motors. Najprodavaniji modeli BMW automobila bili su BMW Serije 5 sa 108 prodatih jedinica i BMW X3 sa 105 jedinica. Kod MINI-ja to bio čuveni MINI Hatch koji je činio 60% prodaje MINI modela u 2018. godini. Kada su motocikli u pitanju već duže vreme najprodavaniji je BMW R1200GS Adventure.

U 2018 godini su dominirali BMW X modeli. Početkom godine predstavljen je prvi ikada BMW X2. U septembru među prvima u svetu, promovisani su BMW X4 i X5, kao i dugih 19 godina očekivan BMW Serije 8. Prvi ikada BMW X7 je već početkom decembra tajnom prezentacijom bio predstavljen srpskoj javnosti. Kod MINI brenda 2018. godinu obeležio je restilizovani MINI hatch, a MINI salon u okviru Delta Motorsa renoviran je u skladu sa najnovijim standardima BMW Grupe.

Delta Motors - BMW

Kada su motocikli u pitanju, održana je promocija najnovijeg modela BMW R1250 GS. Predstavljan je i renovirani BMW Motorrad salon.

Delta Motors je posebno posvetio pažnju klijentima luksuznog segmenta. Tu spadaju modeli BMW Serije 7, BMW Serije 8 i prvi ikada BMW X7. Oformljen je poseban prodajni deo u BMW salonu.  Osmišljen je i novi koncept prodaje vozila, gde se posebno ističe VR uređaj koji omogućava virtuelno konfigurisanje vozila. Važno je istaći da je Srbija bila među prvim BMW tržištima na svetu koje je uvelo sistem Virtuelne Realnosti.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery