Vesti

Specijalni Jeep Night Eagle – terenac baziran na modelu Wrangler Unlimited Black Hawk Edition

Tjuning

797Pregleda

Jeep Wrangler je oduvek bio jedan od modela koji se najviše tjunira. Upravo jedan takav modifikovani model se pojavio na internetu.

Nazvan “Night Eagle”, ovaj terenac je baziran na modelu Wrangler Unlimited Black Hawk Edition iz 2017. godine. Njegov volan se nalazi sa desne strane (namenjen britanskom tržištu), a ispod njegove haube se krije dizel agregat radne zapremine 2,8 litara koji je zapravo i najpopularniji u Evropi. Ovaj model je konstruisan od strane odeljenja kompanije Kahn Design, Chelsa Truck Company, koje je napravilo pravo remek-delo od legendardnog terenca.

Ofarban u prepoznatljivu boju kompanije Kahn (mat bronzana), Night Eagle ima novu masku (rešetku) hladnjaka, nove LED farove, otvore za vazduh na haubi, novi prednji branik i šire lukovce iznad točkova (felni veličine 17 cola).

Međutim, najveće promene se vide u enterijeru gde je Chelsa presvukla sedišta perforiranom kožom i gde je ubacila novu satelitsku navigaciju.

Međutim, ovaj model nije jeftin. Navodi se da se primerak sa fotografija (iznad teksta) trenutno prodaje po ceni od 59.999 funti, iako je prešao 6.115 kilometara. To je skoro duplo više nego što košta novi Wrangelr i to u najskupljoj Rubicon verziji, a skoro je jednako ceni novog Grand Cherokee Trackhawk.

Da li vam se dopada ovaj tjunirani Wrangler?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery