AktuelnoVesti

Šokantno

2.67KPregleda

Od kosačice i električne Hyundai Kone preko Renault Austral do Cesne i Mercedesa W124

 

 

Da je pred nama obična emisija, pa iskreno rečeno i nije!

 

Svaka čast vama gledaocima, ali  “Bog je prvo sebi bradu stvorio” pa smo u skladu sa time, najpre na nama najbližoj benzinskoj stanici natankovali naše pogonske rezervoare kosačice i vanbrodske “lame” poznate kao Tomos 4  Penta pa smo krenuli sa TV produkcijom.

 

 

 

 

Iako benzina i dizela na pumpama ne manjka, naš urednik Miodrag Piroški  je još zamašćen od mešavine dvotaktola i benzina iskoristio džabalesku kilovate iz baterije Hyundai Kona Electric da se obskrbi brašnom, šečerom, sardinama, palminim uljem i ostalim potrepštinama te da bezbrižno u svom podrumu pregrmi atomski rat, (toalet papira, ima još od korona krize).

 

 

 

Šta je sve doživeo na tom putu punom avanture i odricanja (od kremite) spada u domen tabloidnih vesti tipa “šokantno”. Upozoravamo, sadržaj je uznemirujući…

 

Ko ovo sve preživi, pričaće kako je nekada bilo u nautičkom svetu! Čak su tada i Poljaci proizvodili luksuzne jahte. Galeon 700 Skydeck

 

 

 

U nastavku emisije,  predstavljamo i preteču bespilotnih letelica, doduše ova je sa dva pilota i zove se Cessna SkyCourier.

 

 

 

Renault je baš u ovaj nezgodan čas predstavio model Austral, nešto nalik Kadjar!

 

 

I na kraju emisije, Miroslav posebno  uživa da troši tuđe litre dragocenog benzina natočenog još u sankcijama iz “devedesetih” u rezervoar legende, Mercedes Coupe W124.

 

 

 

Ko ne bude gledao ovu epizodu, dabogda mu karter procurio u taštinu garažu!

 

 

NovaS, nedelja 12.05

 

Sadržaj

Test:  Hyundai Kona Electric

Avijacija : Cessna SkyCourier

Nautika: Galeon 700 Skydeck

Premijera: Renault Austral

Oldtajmer:  Mercedes W124 Coupe

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery