970_250_eko
AktuelnoVesti

Restilizovani VW Polo: precizan render urađen na osnovu špijunskih fotografija

1.36KPregleda

Debitovaće u toku ove godine

 

Volkswagen je popularnom Polu namenio redovnu restilizaciju za 2021. Jedan od najpopularnijih evropskih automobila će biti suptilno izmenjen, a Kolesa.ru, kao i obično nam pruža rendere koji daju gotovo nepogrešiv uvid u ono što nas očekuje, bazirano na dostupnim špijunskim fotografijama.

 

Kamuflaža koju je Volkswagen iskoristio da „sakrije“ svog predstavnika u B segmentu, sprečila je uvid u sitne detalje, ali čini se da će „anfas“ proći kroz najuočljivije izmene, što podrazumeva restilizaciju kućišta farova s novim LED dnevnim svetlima, preoblikovanu donju sekciju odbojnika s većim usisnim otvorima i novu masku hladnjaka.

 

 

Pozadi, najuočljivija intervencija se tiče novog oblika zadnje signalne grupe, koja se sada pruža preko zadnjih vrata. Takođe, moguće su i „sitnije“ izmene na odbojniku.

 

Pored unapređenja na planu stajlinga, sasvim je logično pretpostaviti da će Volkswagen Polu podariti novu paletu motora, predviđenu za usklađivanje s novom EU ekološkom regulativom. Očekujemo bar jedan blago hibridni sklop a vrlo je moguće da će dizel opcije biti ukinute.

 

Volkswagen će lansirati restilizovani Polo kasnije ove godine, ali ne pre nego što Škoda skine veo s nove generacije Fabije. Češki model će konačno pristići na MQB A0 platformi VW grupe, a pored hečbek varijante, u ponudi će biti i karavan.

 

Vrele Gume

Izvor: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery