Vesti

Restilizovani Audi R8 u kupe i Spyder varijanti – mega galerija!

Pogledajte novi Audi R8 iz svakog ugla

Audi R8 Spyder
1.76KPregleda

Audi je restilizovani R8 u kupe i Spyder varijanti predstavio tokom prošlog oktobra. Međutim, sve do sada smo imali prilike da vidimo svega nekoliko fotografija. Sada je pred nama nova galerija fotografija nemačkog super automobila.

Audi R8

Osim estetskih promena, R8 i R8 Spyder imaju i snažniji 5,2-litarski V10 agregat. On razvija 29 konjskih snaga i 10 Nm obrtnog momenta više nego kod prethodnika ovog modela.

Bolji u svakom pogledu

Ukupno, Audi R8 V10 sada razvija 562 konjske snage i 550 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, on iz mesta do 100 km/h ubrzava za 3,4 sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 324 km/h. Performance varijanta modela R8 razvija 611 KS i 580 Nm obrtnog momenta, zbog čega iz mesta do 100 km/h ubrzava za 3,1 sekundu i postiže maksimalnu brzinu od 331 km/h.

Dizajn spoljašnjosti

Osveženi R8 poseduje “Singleframe” masku (rešetku) hladnjaka iznad koje se nalaze tri otvora ispod haube koji predstavljaju omaž legendarnom modelu Ur-quattro. Tu su još i novi prednji spliter i usisnici za vazduh sa agresivnijim dizajnom.

Nema još mnogo promena, ali predstavnici kompanije su naveli da novi model ima novi poklopac agregata iz tri dela koji može biti izrađen od kvalitetne plastike ili ugljenikovih vlakana. Kada smo već kod opcija, da napomenemo da će biti dostupna tri paketa spoljašnjeg dizajna i dve nove boje – Kemora Gray i Ascari Blue.

Enterijer

Promene u enterijeru su ograničene na nove opcije boje. Među njima su i pastelno siva sa tamno sivim šavovima, braon sa sivim šavovima i crna sa plavim šavovima. Najskuplji modeli će biti opremljeni paketom opreme koji podrazumeva kožu i alkantaru, ali i detalje od ugljenikovih vlakana.

Osveženi R8 i R8 Spyder će se u prodajnim salonima naći ove godine, a cena će biti poznata uskoro. Svesni smo da ovaj model retko ko od nas može sebi da priušti, ali nas to neće sprečiti da uživamo u fotografijama, zar ne?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery