AktuelnoVesti

Renderi nove Honde Civic Type R na osnovu patent slika

1.64KPregleda

Izgleda odlično, bez dileme

 

Zahvaljujući „procurelim“ patent slikama i prvim špijunskim fotografijama, dobili smo sasvim solidan uvid u to kako će izgledati nova generacija Honde Civic. Japanci nastavljaju s pristupom evolutivnog dizajna, što znači da će i novi Type R pratiti trendove koje je postavio prethodnik. Sada smo dobili i rendere koji verno prikazuju izgled budućeg „hot heča“.

 

 

Sve je kreacija ekipe iz Civic XI foruma, koja je odradila odličan posao, a što se samih prikaza tiče, nema tu ničega šokantnog niti preterano iznenađujućeg što se tiče dizajna, ali novajlija nam se definitivno više sviđa od aktuelnog modela, posebno iz razloga što je nešto širi i niži.

 

 

Sve u svemu, automobil izgleda dobro i upravo onako kako bi se to očekivalo od Honde. Jedino što nam se baš i ne sviđa je centralno postavljen kvartet završetaka izduvnih cevi.

 

 

Dok spoljni izgled možemo nazvati pre evolucijom nego revolucijom, ono što će se naći ispod haube CTR-a će biti mnogo interesantnije. Po glasinama, novajlija će koristiti hibridni pogonski sistem, koji će se sastojati od dva elektromotora i 2,0-litarskog turbomotora. „Šuška“ se o snazi od oko 400 konja, a biće interesantno videti da li će manuelni menjač biti zadržan.

 

Nova generacija Civica na scenu treba da stupi sledećeg proleća, tako da ćemo sigurno sačekati još nekoliko meseci nakon premijere na sportski Civic Si i „naoštreni“ Type R.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery