Vesti

Renault u Ženevu vodi novi Clio, Twingo i specijalna izdanja Dacia modela!

Pred nama je i te kako zanimljiv sajam!

Renault Clio V
1.23KPregleda

Posetioci ovogodišnjeg Sajma automobila u Ženevi će imati priliku da na Renault štandu vide novi Clio, osveženi Twingo i “Ultimate” specijalno izdanje Dacia modela.

Renault Clio V

Nova, peta generacija modela Renualt Clio je debitovala pre nekoliko nedelja. Bazirana je na CMF-B platformi, a dizajn je inspirisan novim Megane modelom. Dimenzije su nešto manje nego kod modela koji “odlazi u penziju”, međutim, predstavnici kompanije tvrde da je novi model prostraniji.

Najnovija verzija najprodavanijeg modela kompanije Renault ima i znatno unapređen enterijer. Osim nove tehnologije, tu je i digitalna instrument table i vertikalno postavljeni ekran infotejnment sistema. On ima dijagonalu od 9,3 inča.

Renault Clio V enterijer

Više detalja o ovom modelu možete pronaći ovde.

Pored nove generacije modela Clio, Renault će javno predstaviti i osveženu “facelift” verziju modela Twingo. Osveženi Twingo ima novi dizajn prednjeg dela, više opcija personalizacije i jednolitarski agregat koji se prodaje u atmosferskoj verziji i verziji sa turbo punjačem.

Renault Twingo

Unapređen je i enterijer modela Twingo. Sada je tu nova centralna konzola, dve nove opcije infotejnmenta i prava “kaseta” sa poklopcem.

Više detalja o ovom modelu ovde.

Sa druge strane, Dacia, koja je u vlasništvu kompanije Renault, će u Ženevi predstaviti novo specijalno izdanje svojih modela. Ono je nazvano “Ultimate”, a dostupno je na modelima Duster, Logan i Stepway modelima. Novo izdanje znači i dve nove boje karoserije, a to su “Fusion” crvena i “Highland” siva.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery