Vesti

Renault i Dacia vozila uz dodatni komplet „4 zimske gume“ tokom novembra

PR Saopštenje

Renault Clio
939Pregleda

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja  je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu. Ali to ne treba da brine kupce automobila brendova Renault i  Dacia. Naime, za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila tokom novembra meseca, pripremljena je specijalnu pogodnost u vidu dodatnog kompleta zimskih guma.

Renault Clio

Iz bogate Renault ponude izdvaja se novi Renault Clio. On se u Srbiji zvanično prodaje od septembra 2019. godine. Sada se može naći u svim Renault prodajnim salonima. Novi Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje sa cenom od 11.990 eur.  

U ponudi je i Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation. On se prodaje sa benzinskim motoro TCe 75 i bogatom opremom. Ona pored ostalog podrazumeva klima uredjaj, aluminijumske felne, led dnevna svetla i multimedijalni sistem Medianav, može se kupiti po ceni od  10.490 €.

Iz bogate Dacia ponude bi izdvojili Dacia Duster. Model koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a. On sada dolazi sa potpuno novim benzinskim motorom 1.0 tce i u verziji Essential 1.0 Tce  100 startuje po ceni od 12.590 €.

Dacia Duster

U mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj vozila sa lagera. Popusti se kreću od 200€ do 500€ u zavisnosti od modela.  Kompletnu Renault i Dacia ponudu možete proveriti kod svog najbližeg distributera.

PR Saopštenje

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery