AktuelnoVesti

Rekonstrukcija fruškogorskog prstena

2.18KPregleda

Uskoro nov asfalt na najlepšem izletničkom putu kroz Frušku goru

 

 

Uprkos vanrednoj situaciji izazvanoj koronavirusom, najveći deo kapitalnih investicija u Vojvodini će po rečima Predsednika pokrajinske Vlade Igora Mirovića biti sprovedeni bez odlaganja.

 

 

Jedna od tih investicija koja je ključna za turistički i ekonomski razvoj Fruške gore i okolnih sela je svakako revitalizacija Partizanskog puta koji se prostire grebenom Fruške gore, od Banstola pa gotovo do granice sa Hrvatskom.

 

 

 

Upravo su u toku radovi na ključnoj deonici ovog puta između prevoja Iriški venac – Zmajevac u dužini od 6 km, kojim se dovodi u punu funkcionlanost takozvani  „Fruškogorski prsten“.

 

 

Završetak radova na ovoj deonici se predviđa do početka leta, što znači da će turistički potencijal Fruške gore biti sada u punom potencijalu i na domak ruke šetačima, biciklistima, motociklistima i svim ljubiteljima prirode.

 

2 Komentara

  1. Kao stanovnik naselja Iriski Venac pozdravljam rekonstrukciju Partizanskog puta ali bi bilo neophodno osvetliti put na delu od glavne deonice Ruma-Novi Sad do naseg naselja u duzini od nekih 300 metara . U ranim jutarnjim i nocnim satima,pogotovo zimi,putnici iz naseg naselja samo sa osvetljenjem sa mobilnih telefona mogu doci do bus stanica . Saobracaj je izuzetno intezivan pa vam o mogucim posledicama kojih je bilo ne moram ni opisati.

  2. Ja bi na vest samo da dodam i nesto vezano za kvalitet izvedenih radova. Ko god je prolazio navedenim putem u poslednjih dva meseca mogao je da primeti da se isti prosiruje sa obe strane i to na nacin da se u sirini po pola metra sa obe strane iskopa kanal dubine manje od 1m i u sti naspe rizla. To je uvaljano vibracionom masinom za trotoare. Preko toga ce sloj asfalta pa cemo onda svi kao da se divimo kako je put fantastican. E pa nije fantastican!!! To je sramota za onog ko je potpisao projekat. Deca bi to bolje uradila. Mada ima ona narodna „Od koga je dobro je. Za koga je jos bolje je“.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery