Vesti

Redizajnirana Opel Insignia će imati „oštrije“ lice, a možda i PSA agregate

Špijunske fotografije

Opel Insignia Facelift
2.3KPregleda

Trentuna Opel Insignia ni po kojim merilima nije zastarela. Međutim, to nije sprečilo Opel da radi na njenoj „osveženoj“ varijanti. Restilizovani model je uslikan prvi put prošle godine, a sada su se pojavile nove fotografije.

Opel Insignia Facelift

Na njima vidimo da se redizajnirana varijanta neće drastično razlikovati od trenutnog modela. Međutim, vidimo da će imati nekoliko osveženja koja će joj pomoći da ostane konkurentna na tržištu.

Kao i prethodni prototip, i ova Insignia ima crnu kamuflažu preko čitavog prednjeg dela. Zbog toga ne možemo ni videti kako će izgledati prednja maska (grill) ili redizajnirani usisnici za vazduh. Međutim, možemo videti da će farovi na osveženoj verziji imati novi, „oštriji“ dizajn.

Opel Insignia Facelift

Prototip model sa fotografija nema nikakvu kamuflažu na bočnim stranama, ali je na zadnjem delu prisutna crna traka, posebno oko zadnjih svetlosnih jedinica. Zadnje svetlosne jedinice sa trenutnog modela se nama i te kako dopadaju, te možemo reći da je dobra stvar što one neće biti drastično menjane.

Opel Insignia Facelift

Opel je trenutnu verziju modela Insignia premijerno predstavio u decembru 2016. godine. Još uvek nije jasno zašto proizvođač automobila iz Riselshajma žuri da osveži ovaj model tako brzo nakon premijere, ali jedna od mogućnosti je ta da je novi vlasnik kompanije Opel, PSA grupacija, odlučila da ubrza njegov razvojni ciklus.

Opel Insignia Facelift

Takođe, postoji šansa da PSA grupacija želi da u ovaj model ugradi neke od svojih agregata. Međutim, to je trenunto samo nagađanje. Kao i trenutni model, i Insignia za 2020. godinu će se prodavati u sedan i Sports Tourer (karavan) varijanti.

Špijunske fotografije: Carscoops

1 Komentar

  1. Ne samo agregate sto je sigurno,vec sto vise svojih komponenti npr ..Faurecijine delove enterijera(PSA joj je glavni akcionar),verovatno i elektriku od svojih dobavljaca(Valeo) i jos mnogo toga…A fejslift se obavi o istom trosku,pa ce poboljsati i zvucnu izolaciju kritikovanu na V.G.testu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery