Vesti

Range Rover Sport – Najtraženiji Land Rover model po nikad boljim uslovima!

PR Saopštenje

Range Rover Sport
3.28KPregleda

Kompanija British Motors objavila je nikad povoljniju ponudu za popularni Land Rover, model Range Rover Sport. 

Range Rover Sport

U ovoj ponudi je model Range Rover Sport  po ceni od 72.990 evra, u ograničenoj količini za isporuku odmah.  

Model Range Rover Sport sa 3.0 dizel motorom, u ponudi je u bogatom paketu opreme. U tu opremu između ostalog spadaju i aluminijumske flene od 21 cola “5007” Style, pokretni panoramski krov, kožna sedišta sa grejanjem, LED svetla, električno sklapanje retrovizora, zatamnjena stakla, dupli touch screen monitor, elektro otvaranje/zatvaranje prtljažnika, navigacioni sistem, kamera za vožnju unazad…

Standardna oprema uključuje vrhunske sigurnosne sisteme, kao i dekorativne elemente u unutrašnjosti koji čine ovu ponudu nikad boljom.

Unutrašnjost je konforna i ergonomski podešena vozaču. Zabavne sadržaje kontroliše moćni InControl Touch Pro sistem, koji u sinergiji sa vrhunskim britanskim brendom audio uređaja Meridian u Surround sistemu, pruža neponovljiv doživljaj.

Sa klirensom od čak 278 mm i vrhunskim oslanjanjem, varijabilne simetrije, sa stalnim 4×4 pogonom, ovaj punokrvni predstavnik Land Rover luksuzne terenske porodice,  omogućava udobnu i sigurnu vožnju kako u gradu i na dugim putovanjima, tako i po nepristupačnim terenima.

Vozila su pokrivena 3-godišnjom garancijom (3 godine ili pređenih 100.000 km) kao i 3-godišnjom putnom asistencijom u Evropi.

*Uz ovu ponudu važe i specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa S-Leasing i S-Rent. 

PR Saopštenje: British Motors Serbia

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery