AktuelnoVesti

Range Rover Sport na Savi

957Pregleda

Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji

 

Kompanija British Motors premijerno je pokazala novi Range Rover Sport koji postavlja novu lestvicu u modernoj tehnologiji i dizajnu, kao vrhunac mogućnosti savremenog doba.

 

 

Novi model Range Rovera Sport je moćan, dinamičan i beskompromisan automobil. Impresivno, kako mu i dolikuje, predstavljen je u Beogradu srpskom tržištu i premijerno pokazan predstavnicima medija i klijentima.

 

 

 

Novi model odiše luksuzom savremnog doba. U skladu s tim, promocija novog Range Rover Sporta je upravo tako bila i koncipirana – kroz moderan pristup i najsavremenije tehničke mogućnosti pokazalo se da je ovo automobil, pre svega, sa stavom. Njegovo otkrivanje, praćeno sinergijom zvuka, svetla, muzike i glasa „iz budućnosti“ pokazalo je zvanicama da je reč o vanvremenskom automobilu.

 

 

Novi Range Rover Sport koji smo videli pripada trećoj generaciji ovog modela. Praktično možemo da kažemo da je reč o modelu čvrste muskulature i pomalo hladne britanske elegancije, ali i o modelu koji ima prefinjene manire i pokrete jednog pravog atlete. Impozantan dizajn prilično unapređen u odnosu na prethodne dve generacije, kao i enterijer koji je izrađen od najnežnijih i najprefinjenijih prirodnih materijala. Sve to, uz mnoga tehnološka unapređenja učinili su Range Rover Sport predmetom želja svih onih koji traže pouzdan i stabilan automobil za sve terene, ali istovremeno i komforan, luksuzan i vizuelno moćan – navela je Vera Vuković, direktorka marketinga British Motorsa, ovlašćenog uvoznika i distributera Jaguar Land Rovera automobila za Srbiju i Crnu Goru.

 

 

 

Uz igru svetlosti i prezentaciju performansi u prostoru, prateći atmosferu vedrim muzičkim tonovima pokazali smo zvanicama i široj javnosti šta sve ovaj model predstavlja. Svi prisutni uverili su se da su nivo modernog luksuza, stav, neverovatna sofisticiranost izrade otišli nekoliko lestvica naviše i pojam “premium” u automobilskoj industriji praktično tranformisali u “luxury”. Veče je bilo moćno, dinamično i beskopromisno, baš kao i novi Range Rover Sport – rekla je Vera Vuković.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery