AktuelnoVesti

Psi profesionalci u automobilskom svetu

2.19KPregleda

Hyundai zaposlio napuštenog psa koji je odmah postao najpoznatiji prodavac automobila na svetu!

 

 

Medijski najpoznatiji srpski pas, mađarska vižla Oto, stalni profesionalni član Vrele Gume redakcije, više nije jedini pas koji svoj   hleb“ (granule) zarađuje u okviru angažmana u automobilskoj industriji. 

 

 

 

Njegovo novo društvo se zove Tuson Prajm (Tucson Prime). Veže ih slična sudbina, obojica su bili lutalice.

 

Oto je dospeo pred objektiv naše kamere u maju 2018. Danas  ravnopravno sa nama testira automobile, bolje od mnogih domaćih jutjubera.

 

Tuson Prajma je usvojio Hyundaijev prodajni salon u Brazilu.

 

 

Zamislite da ušetate u izložbeno-prodajni salon, a tamo vas dočeka i pozdravi radnik godine, i to četvoronožac!

 

Upravo je to uloga Tusona Prajma, uličnog psa, kojeg je u svoje okrilje primio Hyundai. Ova topla ljudsko-pseća priča je osvojila na hiljade srca nakon što je postala viralna na društvenim mrežama. Ipak, suprotno nekim izveštajima, spasavanje psa i njegova promocija u prodavca automobila, nije se desila u Indiji.

 

Tuson je jedan divan četvoronožac koji se često može videti kako „kulira“ blizu Hyundaijevog salona u Brazilu. Ovaj neodoljivi pas se uskoro sprijateljio sa zaposlenima, koji su ga primili u svoju porodicu i učinili ga počasnim radnikom, sa sve akreditacijom.

 

 

Novopočeni radnik je promovisan u prodavca u maju ove godine. Sada se može videti kako čuva Hyndaijev salon u Brazilu, u državi Espirito Santo.

 

Priča Tusona Prajma je dobila globalan publicitet nakon što ju je na Instagramu objavio Hyundai Brazil pre nekoliko dana.

 

 

„Upoznajte Tusona Prajma, psa prodavca u Hyundai Prime prodajnom centru“, napisao je korejski proizvođač predstavljajući svog novog radnika. „Novog člana, starog oko godinu dana, sa dobrodošlicom je dočekala #Hyundai porodica, a već sada je osvojio srca svojih saradnika i kupaca.“

Fotografije Tusona su vrlo brzo generisale 30.000 sviđanja na Instagramu.

Zapravo, bivši ulični pas je postao istinska slavna ličnost na društvenim mrežama. Njegov Instagram profil već sada ima preko 28.000 pratilaca. Fotografije podeljene na njegovom profilu jasno dokazuju da vredno zarađuje za život, posećuje sastanke, pozdravlja važne Hyundaijeve funkcionere i za sve to traži češkanje stomaka.

 

Ova predivna priča se pojavila i na drugim društvenim platformama poput Twitera, gde ljudi ne mogu prestati da se „guraju“ oko Tusona.
Glumica Svastika Muherdži je takođe među onima koji su priču podelili na Facebooku.

 

Ovo nije prvi put da neka napuštena životinja pronađe svoj dom u Brazilu. Prošle godine, kada je jedno mače ušetalo u zgradu Advokatske komore Brazila, tražeći sklonište od oluje, u momentu je osvojilo srca zaposlenih. Uskoro je firma zaposlila mače, koje je takođe dobilo svoju radnu akreditaciju.

1 Komentar

  1. […] Ovo nije prvi put da neka napuštena životinja pronađe svoj dom u Brazilu. Prošle godine, kada je jedno mače ušetalo u zgradu Advokatske komore Brazila, tražeći sklonište od oluje, u momentu je osvojilo srca zaposlenih. Uskoro je firma zaposlila mače, koje je takođe dobilo svoju radnu akreditaciju, prenose vrelegume. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery