Vesti

Prvi pogled na potpuno električni hečbek kompanije Seat!

Prva tizer fotografija

Seat / koncept električnog hečbek modela
1.61KPregleda

Seat će iskoristiti VW MEB platformu, te će na njoj bazirati svoj, još uvek neimenovani koncept električnog automobila. Taj model će debitovati na ženevskom sajmu automobila sledeće nedelje.

Seat / koncept električnog hečbek modela

Danas je objavljena i prva tizer fotografija za ovaj model. Na njoj vidimo kompaktni hečbek koji ima jedinstveni „svetlosni potpis“ na zadnjem delu. Vidimo i da su „oštre“ zadnje svetlosne jedinice povezane jednom svetlosnom linijom. Takođe, čini nam se da će ovaj model sveukupno imati agresivan dizajn, spojler i veliki difuzor.

„Ovaj koncept model je projekat koji smo kreirali iz strasti“, rekao je predsednik kompanije, Luka de Mejo. „On nam pokazuje šta sve može da se dostigne sinergijom dizajna, tehnologije i elektromobilnosti“.

Tehnički detalji ovog koncepta će biti objavljeni 4. marta. Pretpostavlja se da on predstavlja uvid u Seat-ovu verziju Volkswagen-ovog I.D. Hatch modela. Iz tog razloga se veruje i da će on imati isti pogonski sklop, što znači da bi trebalo da razvija oko 170 konjskih snaga (125 kW).

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery