Vesti

Prvi Bugatti Chiron Sport dostavljen novom vlasniku!

Remek-delo u plavo-crnoj boji

Prvi Bugatti Chiron Sport
1.87KPregleda

Otprilike nakon 11 meseci od premijere na Sajmu automobila u Ženevi prošle godine, prvi Bugatti Chiron Sport je dostavljen novom vlasniku.

Prvi Bugatti Chiron Sport

Kupac ovog Bugatti Chiron Sport modela je Abdula Bin Fahad iz Katara. Njegov automobil nosi odvažnu boju, kakvu do sada nismo videli na nekom od Chiron modela.

Naime, veći deo automobila je ofarban u “Royal” plavu boju, koja, sigurni smo, izgleda impresivno uživo. Zadnji deo modela Chiron Sport je ofarban u sjajnu crnu boju, na kojoj se vide ugljenikova vlakna.

Na zadnjem delu se ističu i detalji u plavoj boji, kao što su deo gde je smešten motor, difuzor, pa čak i EB oznaka.

Ova kombinacija boje se prenosi i u kabinu. Enterijerom dominira jarko plava boja i detalji od crne kože i ugljenikovih vlakana. Pomislili bi da je plava boja previše svetla, ali lepota je u “oku posmatrača”, tako da to ostavljamo na vama da procenite.

U poređenju sa standardnim Chiron modelom, Chiron Sport je za 18 kilograma lakši. To pre svega zahvaljujući komponentama od ugljenikovih vlakana i felnama od lakih materijala. Chiron Sport ima i unapređeno vešanje i upravljanje, kao i novi Dynamic Torque Vectoring sistem integrisan u diferencijal zadnje osovine.

U svakom slučaju, verujemo da ova zver sa 1.500 konjskih snaga nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

1 Komentar

  1. Privi put vidim da je proizvodjac pristao da na plocicu sa oznakom kola i brojem upise i ime (u ovom slucaju inicijale) ponosnog vlasnika.

    Inicijale na pragu vrata, to imaju neki kao i ovaj ali bas na plocici.

    Uglavnom, iskrene cestitke i dugo uzivanje u kolima

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery