970_250_eko
Vesti

BMW M550i u izdanju kompanije AC Schnitzer

Tjuning

BMW M550i xDrive / AC Schnitzer
1.12KPregleda

Ako izuzmemo modele M5 i M5 Competition, BMW M550i xDrive je najbrži BMW Serije 5, zahvaljujući, pre svega, njegovom twin-turbo V8 agregatu zapremine 4,4 litara.

BMW M550i xDrive / AC Schnitzer

Naime, agregat ovog modela razvija 456 konjskih snaga i 650 Nm obrtnog momenta koji se šalju svim točkovima. Zahvaljujući tome, fabrički BMW M550i xDrive iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 4 sekundi. To znači da je on brži od prethodne generacije modela M5 i samo 6 desetinki sporiji od novog M5.

Međutim, za one koji žele da se njihob BMW M550i xDrive ističe, tu su tjuning kompanije. Jedna od njih je naravno i AC Schnitzer koja u ponudi ima “body-kit” sa dodatnim delovima od ugljenikovih vlakana. Zahvaljujući tome, ovaj model izgleda znatno agresivnije.

Nove komponente su spojler, pragovi i felne, dok je enterijer malo konzervativniji. U kabini se ističe kombinacija braon kože i belih šavova, ali i delovi od drveta na komandnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima vrata.

Pre nekoliko meseci smo videli sličan “body-kitt” na modelu M5 Competition. Taj model se takođe nalazio u BMW salonu u Abu Dabiju, a imao je crvenu boju spoljašnjosti i potpuno crn enterijer.

Da li vam se dopada ovaj BMW M550i xDrive u izdanju kompanije AC Schnitzer?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery