AktuelnoVesti

Ralf Brandšteter objavio prve fotografije restilizovanog VW Pola GTI

1.65KPregleda

Mali „hot heč“ je revidiran upravo onako kako je bilo i očekivano.

 

Pre nešto više od dva meseca, kada je Volkswagen predstavio restilizovani Polo, izostala je perjanica u vidu GTI modela. Sada je došao red i na „hot heč“ verziju, koja je imala „premijeru“, i to na prilično neuobičajenom mestu, jer je prve fotografije podelio Ralf Brandšteter lično, na društvenoj mreži LinkedIn. Trenutno, objavljene su samo dve fotografije, na kojima možemo da vidimo očekivanu evoluciju performantnog Pola.

 

Po običaju, redizajnirani su farovi, a kućišta zadnje signalne grupe su šira u odnosu na ona kod regularnog modela, uz poslovično prisutne crvene detalje, dvostruki završetak izduvne cevi i masku hladnjaka u vidu pčelinjeg saća s ugrađenim LED dnevnim svetlima, sličnim onima kod Golfa GTI. Tu su i dvobojni naplaci iza kojih počivaju unapređene kočnice s crvenim čeljustima, kao i kontrastni crni krov i obloge retrovizora.

 

 

Šef nemačke marke, Ralf Brandšteter, obećava „moćan TSI motor“ ispod haube, a znamo da se radi o 2,0-litarskom benzincu s 207 ks i 320 Nm. Polo GTI je u ponudi imao šestostepeni manuelni menjač neko vreme, ali će ta opcija po svemu sudeći izostati, tako da bi Polo mogao da bude dostupan isključivo s DSG-om.

 

Slike enterijera još uvek nisu dostupne, ali očekujemo standardni, digitalni klaster instrumentacije, nove kontrolne jedinice klima uređaja, slične onima kod revidiranih Tiguana i Arteona, uz 9,2-inčni ekran info-zabavnog sistema.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery