AktuelnoVesti

Prve fotografije: novi Mercedes-Benz C klase W206

2.09KPregleda

Po Mercedes-Benzu, peta generacija najmanjeg modela sa zadnjim pogonom u ponudi danas zvanično stupa na scenu na onlajn prezentaciji

 

 

Očekuje se da premijera uključi C klasu u limuzinskoj i karavanskoj varijanti, po prvi put. Predviđena da predstavlja revoluciju u tehničkom smislu u odnosu na odlazeći model, nova Mercedes-Benz C klasa W206 će biti opremljena sličnom količinom tehnologije kao kod perjanice, S klase W223.

 

 

Jedini tradicionalni aspekt koji će ostati na snazi su proporcije, i donekle motivi dizajna, jer je novajlija u velikoj meri zasnovan na mnogo većoj S klasi, iz bilo kojeg ugla da se posmatra.

 

U suštini, već smo imali predstavu o izgledu karoserije i enterijera nove C klase zahvaljujući prethodnim špijunskim fotografijama, a sada su pred nama i prve „procurele“ fotografije novog modela.

 

 

Uprkos lošem kvalitetu, dobili smo mnogo jasniji uvid u to kako će C klasa W206 izgledati, mada ćemo kompletnu sliku imati kasnije u toku dana.

 

Uža kućišta farova, nešto veća i šira maska hladnjaka i zašiljenija horizontalna zadnja svetla, glavni su dizajnerski detalji koji diferenciraju novi model u odnosu na odlazeći.

 

 

Za razliku od luksuznijeg velikog „brata“, ogromni ekran osetljiv na dodir na centralnom grebenu je neznatno okrenut ka vozaču, dok su ventilacioni otvori klima uređaja okrugli a ne uglovani. Ipak, osnovna „vibracija“ enterijera je uveliko poznata iz S klase.

 

 

Čitav niz blago hibridnih, čisto hibridnih i „plug-in“ hibridnih sklopova s četvorocilindarskim motorima će činiti pogonsku ponudu, uključujući i specijalne modele kao što su C43 i moćni C63, kod kojeg će raskošni 4,0-litarski V8 prepustiti mesto hibridnom četvorocilindrašu s tehnologijom preuzetom iz Formule 1.

 

 

Sistem upravljanja na zadnje točkove će po prvi put biti dostupan u C klasi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery