Vesti

Prezentacija Mercedes-Benz V-Klase na Fruškoj gori!

PR Saopštenje

Mercedes-Benz V-Klasa
653Pregleda

Na obroncima Fruške gore kompanija Star Import d.o.o. organizovala je  aktivnu prezentaciju najluksuznijeg člana Mercedes-Benz porodice lakih komercijalnih vozila.

Mercedes-Benz V-Klasa

Karavan V-Klase ugostio je više od 100 učesnika. Oni su imali priliku da isprobaju sve novine koje donosi nova generacija ovog modela. U aktivnoj vožnji po živopisnim predelima Fruške gore, V-Klasa je još jednom potvrdila da je moguće imati sve. I stil i performanse.

Od svoje premijere u 2014. godini, Mercedes-Benz V-Klasa je svojim dizajnom, osećajem visokog kvaliteta u unutrašnjosti, komforom, bezbednosnim i pomoćnim sistemima postavila reper u segmentu MPV vozila i ostvarila uspeh na internacionalnom tržištu. Nova generacija Mercedes-Benz V-klase unapređuje ove osnovne vrednosti. Takođe, ona donosi osveženje ovom već uspešnom modelu.

Ključne tačke kojima je posvećena pažnja su restilizovan i upečatljiv dizajn prednjeg dela vozila. Tu je i uvođenje nove generacije dizel motora OM 654 sa četiri cilindra. Uz ovo, automatski menjač 9G-TRONIC je dostupan po prvi put u ovom modelu, dok su bezbednosni i pomoćni sistemi za vožnju, među kojima je i Active Brake Assist, dovedeni na najnoviji tehnološki nivo.

Novinu predstavljaju i optimalno dizajnirana luksuzna sedišta pružaju putnicima širok opseg funkcija, masažu leđa i kontrolu klimatizacije.

Četiri nove boje vozila (grafit siva metalik, selenit siva metalik, čelik plava i hijacint crvena metalik) proširuju spektar dobro prihvaćenih crno-belih tonova boja.

Učesnici su imali prilike da se upoznaju i sa prednostima drugih članova porodice Mercedes-Benz dostavih vozila –  sistemima bezbednosti u vožnji kod novog Sprintera i praktičnosti Vito MixTo modela.

PR Saopštenje: Mercedes-Benz

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery