Vesti

Predstavljena je “osvežena” Opel / Vauxhall Insignia!

Unapređen dizajn i modernija tehnologija

Opel Insignia Grand Sport
2.45KPregleda

Kompanije Opel i Vauxhall su juče predstavile “osvežen” model Insignia. Ovaj automobil će svoju javnu premijeru imati na Sajmu automobila u Briselu, sledećeg meseca.  

Opel Insignia Grand Sport

Naravno, redizajnirana Insignia izgleda prepoznatljivo već na prvi pogled. Promene su najveće na prednjem delu automobila. Dizajneri su joj “nabacili” restilizovanu masku (gril) i farove. Ispod nje se nalazi piroki usisnik za vazduh, a sa njegovih bočnih strana su novi vertikalno postavljeni usisnici i okrugla svetla za maglu.

Manje promene su uočljive i na zadnjem delu automobila gde se ističe redizajnirani branik i nove izduvne cevi. Zapravo, ceo izduvni sistem je nov. Čini se da na spoljašnjem dizajnu nema drugih promena. Predstavnici kompanije su naveli da je cilj bio da Insignia više podseća na kupe.

Nažalost, nema fotografija enterijera. Međutim, saopšteno je da će Insignia dobiti novi bežični punjač za mobilni telefon i unapređeni infotejnment sistem. Za sada se o tom infotejnmentu ne zna puno toga, ali će on, kako se navodi, imati “moderniji izgled”.

Opel i Vauxhall detalje o pogonskim sklopovima još uvek čuvaju za sebe, te je nejasno da li će biti dostupan neki novi agregat. Ipak, postoje velike šanse za tako nešto s obzirom na činjenicu da je Insignia nastala kada su ove dve kompanije bile u vlasništvu General Motors-a, a sada je njihov vlasnik PSA grupacija.

Više detalja će biti poznato već sledećeg meseca. Vauxhall je potvrdio da će se osveženi model pojaviti na tržištu Velike Britanije već u maju.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery