Vesti

Predstavljen je restilizovani Chevrolet Camaro!

Prednji deo inspirisan dizajnom SS Shock koncepta

Chevrolet Camaro
3.93KPregleda

Linija Chevrolet Camaro modela za 2020. godinu sastoji se od SS modela sa novim dizajnom prednjeg dela, novog LT1 V8 performantnog modela i novog desetostepenog automatskog menjača koji je dostupan kao opcija za modele sa 3,6-litarskim V6 agregatom.

Chevrolet Camaro

Da krenemo od početka. Naime, novi Chevrolet Camaro SS ima prednji deo koji je inspirisan dizajnom koncepta SS Shock. Taj koncept je predstavljen prošle godine na SEMA izložbi. To znači da će novi SS imati repozicioniranu značku (od sada je na gornjoj rešetki). Takođe, između donje i gornje rešetke se nalazi deo u boji karoserije.

Oštiriji i agreisnviji dizajn

“Klijenti su rekli svoje, a mi smo ih poslušali”, rekao je predstavnik marketinga kompanije Chevrolet, Stiv Mejoros. “Pozitivni fidbek na dizajn SS Shock koncepta je učinio svoje”, dodao je on.

Chevrolet Camaro

Pored novog dizajna prednjeg dela, tu je i nova “Rally” zelena boja, ali i dodatne opcije koje su na raspolaganju kupcima.

Tu se misli na zadnji spojler (dostupan na LS i LT verzijama) i zatamnjena stakla (LS i LT). TU su i felne veličine 20 cola (LT, LT1 i SS), crvena ili narandžasta kočiona klešta (LT, LT1 i SS). Na svim modelima su dostupni crveni sigurnosni pojasevi i aluminijumske papučice. RECARO sedišta su dostupna na LT verziji, i slično.  

Takođe, Camaro 3LT sada ima dvolitarski turbo agregat i Conviniecne i Lighting pakete opreme kao standard. Ranije su oni bili dostupni kao opcija.

Novi Camaro LT1 model

Novi Camaro LT1 kombinuje sadržaj i dizajn modela 1LT i SS. Pokreće ga LT1 agregat koji razvija 455 konjskih snaga. Time je ovaj model postao najjeftiniji Camaro sa V8 agregatom. Prodavaće se po ceni od 34.995 evra.

Chevrolet Camaro

Klijenti ovaj model mogu naručiti u kupe i kabriolet formi. On je dostupan ili sa šestostepenim manulenim ili sa 10 stepenim automatskim menjačem.

Novi desetostepeni automatski menjač

Chevrolet je spremio i novi desetostepeni automatski menjač za V6 agregat zapremine 3,6 litara. On je baziran na transmisiji sa modela Camaro SS i ZL1, ali je posebno pripremljen za V6 agregat.  

Novi Chevrolet Camaro će se na tržištu naći već na jesen ove godine.

Chevrolet Camaro

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery