Vesti

Predstavljen je Fiat Panda Trussardi!

Prva luksuzna varijanta Fiat-ovog gradskog automobila

Fiat Panda Trussardi
517Pregleda

Fiat Panda definitivno nije automobil koji se dovodi u vezu sa pridevom “luksuzan”. Međutim, Fiat je udružio snage sa modnim brendom Trussardi, i oni su zajedničkim snagama kreirali novu specijalnu varijantu tog modela. Ona je nazvazna Fiat Panda Trussardi!

Fiat Panda Trussardi

Ovaj automobil je opisan kao “prva luksuzna Panda u istoriji”. Baziran je na Cross varijanti modela Panda i ofarban je u mat  “Caffè Italiano” braon boju. Ističu se još i sjajni crni detalji i detalji na kojima je radila kompanija Trussardi. Na spoljašnjem dizajnu se ističe još i logo te kompanije.

“Caffè Italiano” braon boja je dostupna i u metalik varijanti. Pored nje, Fiat Panda Trussardi je dostupna i u bojama “Gelato” bela, “Cinema” crna i “Colosseo” siva. Izdvojili bismo i crne “šine” na krovu, kućišta bočnih retovizora i felne veličine 15 cola.

Kao što ste verovatno i pretpostavili, luksuz je najprimetniji u kabini. Naime, Fiat Panda Trussardi poseduje crni kožni volan sa Trussardi logom, komandnu tablu ofarbanu u “Caffè Italiano” braon boju. Tu su i Trussardi oznake na patosnicama, sedištima, panelima vrata i sigurnosnim pojasevima.

Kupcima će na raspolaganju biti dva agregata. Jedan je 1.2- litarski i razvija 67 KS, a drugi je TwinAir 0,9-litarski benzinski agregat. Ovaj model se može kupiti sa pogonom na prednjim ili na svim točkovima.

Ostavite komentar