Vesti

Predstavljen je Fiat Panda Trussardi!

Prva luksuzna varijanta Fiat-ovog gradskog automobila

Fiat Panda Trussardi
1.9KPregleda

Fiat Panda definitivno nije automobil koji se dovodi u vezu sa pridevom „luksuzan“. Međutim, Fiat je udružio snage sa modnim brendom Trussardi, i oni su zajedničkim snagama kreirali novu specijalnu varijantu tog modela. Ona je nazvazna Fiat Panda Trussardi!

Fiat Panda Trussardi

Ovaj automobil je opisan kao „prva luksuzna Panda u istoriji“. Baziran je na Cross varijanti modela Panda i ofarban je u mat  „Caffè Italiano“ braon boju. Ističu se još i sjajni crni detalji i detalji na kojima je radila kompanija Trussardi. Na spoljašnjem dizajnu se ističe još i logo te kompanije.

„Caffè Italiano“ braon boja je dostupna i u metalik varijanti. Pored nje, Fiat Panda Trussardi je dostupna i u bojama „Gelato“ bela, „Cinema“ crna i „Colosseo“ siva. Izdvojili bismo i crne „šine“ na krovu, kućišta bočnih retovizora i felne veličine 15 cola.

Kao što ste verovatno i pretpostavili, luksuz je najprimetniji u kabini. Naime, Fiat Panda Trussardi poseduje crni kožni volan sa Trussardi logom, komandnu tablu ofarbanu u „Caffè Italiano“ braon boju. Tu su i Trussardi oznake na patosnicama, sedištima, panelima vrata i sigurnosnim pojasevima.

Kupcima će na raspolaganju biti dva agregata. Jedan je 1.2- litarski i razvija 67 KS, a drugi je TwinAir 0,9-litarski benzinski agregat. Ovaj model se može kupiti sa pogonom na prednjim ili na svim točkovima.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery