Vesti

Potpuno novi Ford Kuga debituje 2. aprila!

Novi tizer video

Ford Kuga
2.01KPregleda

Nakon sedam godina proizvodnje, druga generacija modela Ford Kuga odlazi u „penziju“. Treća generacija ovog modela će biti premijerno predstavljena u utorak, 2. aprila. Juče je na društvenim mrežama podeljen i novi tizer video.

Ford Kuga

Na video snimku vidimo neke od detalja koji će krasiti spoljašnji dizajn ovog kompaktnog krosovera. Moramo priznati da na osnovu ovog videa možemo videti sličnosti sa najnovijom generacijom modela Focus. Sličnosti se vide kod farova i zadnjih svetlosnih jedinica. To i nije neko iznenađenje, s obziorom da su oba modela postavljena na gotovo identičnoj platformi.

Prema tome, nova generacija modela Kuga, kada je reč o dizajnu, podseća na model Focus. Razlika je u tome što Kuga ima veći klirens i plastične obloge. Špijunske fotografije su nam otkrile da će novi model imati „sportskiji“ dizajn od trenunte generacije. Predstavnici kompanije se nadaju da će zahvaljujući tome novi model uspešno parirati modelima kao što su Nissan Qashqai, Hyundai Tucson i Honda CR-V.

Ford Kuga

Enterijerom će dominirati veliki ekran infotejnemnt sistema postavljen na vrhu centralne konzole. Navodi se i da je unapređen kvalitet materijala. Na video snimku vidimo i da će ovaj model imati automatski menjač.

O paleti motora će detalji tek biti objavljeni, ali očekujemo uobičajene benzinske i dizel agregate. Navodi se i da se razmatra o elektrifikovanoj varijanti, ali o tome neki drugi put.

Noul Ford Kuga

Noul Ford Kuga // în premieră 02.04.2019

Posted by Ford Romania on Thursday, March 28, 2019

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery