AktuelnoPRVesti

Posebna ponuda Mercedes V Klase

2.16KPregleda

V-Klasa Family Pack

 

Mercedes-Benz V-Klasa u Family Pack opremi dostupna je za naručivanje po posebnim, atraktivnim uslovima finansiranja. Posebno opremljena V-Klasa zadovoljiće sve potrebe onih kojima su komfor, bezbednost i praktičnost najvažniji.

 

Za vašu porodicu želite samo najbolje. Mercedes V-Klasa je prepoznata kao vrhunsko porodično vozilo, sa kojim putujete sigurno i udobno. Zbog toga je Mercedes-Benz Srbija kreirao poseban paket opreme napravljen specijalno za potrebe porodica – V-Klasa Family Pack. Ograničen broj vozila V-Klase Family Pack će biti dostupan po posebnim uslovima u periodu od 1. aprila do 31. jula.

 

Od svoje premijere u 2014. godini, Mercedes-Benz V-Klasa je svojim dizajnom, osećajem visokog kvaliteta u unutrašnjosti, komforom, bezbednosnim i pomoćnim sistemima postavila reper u segmentu MPV vozila i ostvarila uspeh na internacionalnom tržištu. Sada po prvi put, novi MBUX infotejment sistem kakav smo upoznali u putničkim vozilima, dostupan je i u V-Klasi.

 

 

Pored toga, bogata oprema u najprodavanijem modelu V 220d Long, obuhvata i automatski menjač 9G-TRONIC, i bezbednosne i pomoćne sisteme za vožnju, među kojima su Attention Assit, Active Brake Assist i Parktronic. Za sve porodice koje se odluče za V-Klasu Family Pack, posebna pogodnost je mogućnost kupovine dečijeg sedišta KIDFIKS po specijalnoj ceni.

 

Opciono, deo ponude mogu da budu i paketi servisiranja vozila. Izaberite između Protect i Power paketa i budite potpuno bezbrižni tokom celog perioda korišćenja vozila.

 

Sa Family Pack paketom, V-Klasa je još jednom potvrdila da je moguće imati sve – stil, performanse i bezbrižnost.

 

Više informacija o akciji dostupno je na linku i kod ovlašćenih prodajnih partnera: https://www.mercedes-benz.rs/vans/sr/aktuelne-akcije/v-klasa.html

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery