AktuelnoVesti

Porsche 911 Targa 4 i Targa 4S

7.37KPregleda

Vrhunac zadovoljstva je na kraju: Porsche 911 Targa

 

Oni pravi, ali baš pravi, ljubitelji Porsche 911 smatraju da je Targa zapravo vrh ponude ovog modela. Upravo zato, Targa uglavnom dolazi pred kraj „balade“ svakog novog „elfera“. Tako je bilo i ovog puta, nakon kupea i kabrioleta, stiže nam Targa, i to u dva izdanja. Targa 4 i Targa 4S.

 

 

Ovih dana, stigle su prve fotografije nove Targe i ostavile nas slobodno možemo reći bez daha. Sve je tu na svome mestu, od tradicionalne linije do najmodernije tehnologije i neopisive količine dopadljivosti.

 

 

Inače sjajna linija i pojava najnovijeg 911 su u Targa varijanti dobili i nedvosmislenu poruku da sloboda življenja nema svoju cenu.

 

 

Uz elektro pomičan krov, ne menja se mnogo u odnosu na standardni kupe počev još od svog prvog Targa prethodnika koji je takođe imao električno pomerajući krov. Danas Porsche Targa to obavlja za 19 sekundi.

 

 

Na tržište stiže početkom 2021. sa naravno trolitarskim bokserom na zadnjoj osovini uz baznih 385 kS u verziji „4“. Snažniji model 4S suočio je u cilindrima motora čak 450 KS, uz nekih 4 sekunde do stotke.

 

Cena u skladu sa markom pa još i pogledom na bolju stranu života, oko 100.000 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery