Sajam automobila u DetroituVesti

Počinje Sajam automobila u Detroitu!

Sajam automobila u Detroitu

NAIAS-logo-NF3-horizontal
1.7KPregleda

Danas su i zvanično otvorene kapije severnoameričkog međunarodnog sajma automobila (NAIAS) u Detrotiu. Sajam automobila u Detroitu se i ove godine održava u Kobo centu. Trajaće od danas pa sve do 27. januara. Da vidimo šta nas sve očekuje.

NAIAS

Kao što svi već verovatno znate, Sajam automobila u Detroitu je najvažniji događaj u autoindustriji na svetu koji se održava početkom svake nove godine. Na njemu će veliki broj automobila imati svoju svetsku, ili bar američku premijeru. Možda najviše interesovanja vlada za novom generacijom modela Toyota Supra. Međutim, daleko od toga da je to jedini automobil koji zaslužuje našu pažnju.

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Detroitu će biti predstavljeni i redizajnirani VW Passat, Ford Mustang Shelby GT 500 i drugi. Sajam pak preskaču gigatni kao što su Audi, BMW i Mercedes.

Takođe moramo napomenuti i da je ovo poslednji put da se Sajam automobila u Detroitu održava početkom januara. Naime, organizatori su, zbog opadanja interesovanja odlučili da održavanje sajma od sledeće godine prebace za jun. Upravo iz tog razloga će Sajam automobila u Beču, ostati jedan od većih sajmova na početku godine. Možda mu to donese i veću popularnost.

Sada kada smo podelili i tu informaciju, da počnemo…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery