Vesti

Peugeot predstavio novi električni bicikli po imenu eM01 FS PowerTube!

Ima bolju autonomiju od nekih električnih automobila!

Peugeot eM01 FS PowerTube
4.16KPregleda

Bicikl nije samo obično vozilo za rekraciju. Ljudi ga godinama koriste za svakodnevna putovanja do posla i do kuće. Na taj način ne upadaju u saobraćajne gužve, dok u isto vreme ne zagađuju vazduh.

Peugeot eM01 FS PowerTube

Elektrifikacija je bicikle učinila još privlačnijim, a Peugeot je upravo predstavio jedan takav novi proizvod. Reč je o električnom biciklu eM01 FS PowerTube.

Reč je o “brdskom” biciklu koji je predstavljen na događaju Roc d’Azur. Reč je o svojevrsnom sajmu bicikala koji je ove godine, u period od 9. do 13. oktobra, okupio 150.000 posetilaca. Novi električni bicikl kompanije Peugeot će na tržište stići početkom sledeće godine. Prodavaće se u pet varijanti.

Bicikl eM01 FS PowerTube (e-electirc, M-mountine, 01-high end, FS-full suspension i PowerTube- baterija integrisana u ram bicikla) poseduje novi Performance CX elektromotor komapnije Bosch. On razvija čak 75 Nm obrtnog momenta. Predstavnici francuske kompanije navode da je ubrzanje “eksplozivno”. Takođe, pri brzinama većim od 25 km/h gotovo da nema nikakvog trenja…

Peugeot eM01 FS PowerTube

Ugrađena u ram, baterija od 62 Wh ovom biciklu omogućava autonomiju do 140 kilometara. I to sa jednim punjenjem. To je više nego što sa jednim punjenjem mogu da pređu pojedina vozila.

Ističe se žuta boja bicikla, sjajni prednji i zadnji amortizeri i točkovi od 29 cola.

Peugeot eM01 FS PowerTube

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery