Vesti

Peugeot 208 i nismo svi isti!!!!

2.07KPregleda

U godinama kada skoro svi modeli iz B segmenta više nego ikada liče jedni na druge , Peugeot je našao način da se definitivno izdvoji kreiranjem novog modela 208.

 

S obzirom da se način korišćenja automobila konstantno menja , da je tranzicija na sve efikasnije motore velika šansa , nova 208-ica od samog starta nudi tri izbora kada su u pitanju motori : električni, benzin i dizel. I po prvi put svi isto izgledajubez obzira na vrstu pogona.

Najnovija generacija Peugeota 208 , apsolutno odgovara globalnoj strategiji brenda koja ide u pravcu premijum društva, odskače od konkurencije pre svega po svom oštrom i hrabrom dizajnu koji sa sobom donosi novi talas energije i mladosti.

Dodatno na svoj originalan i prepoznatljiv dizajn eksterijera, Peugeot 208 dolazi i sa najnovijom generacijom PEUGEOT i-Cockpita koji sadrži 3D instrument tablu i mnoštvo sistema bezbednosti koji su bili rezervisani za premijum brendove.

Svet se menja i budućnost donosi mnogobrojna pitanja u automobilskoj industriji kao i u drugim sferama, a novi izazovi zahtevaju adekvatne odgovore.Peugeot se tiho i praktično posvetio eri energetske tranzicije , ponudivši svoju uzbudljivu viziju budućnosti i kreirao slogan kampanje #UNBORINGTHEFUTURE.

Peugeot 208 je nova komponenta vizije budućnosti Brenda : ističe mladolik izgled i donosi svu svoju energiju, spontanost koja ističe vrednosti Peugeot Brenda : najviša očekivanja, stil i emociju. Kao jedan od glavnih volume maker-a , svoj doprinos kompletnoj gami daje već ustaljenim karakteristikama : dizajn koji odiše samopouzdanjem uparen sa inovacijama i najnovijim tehnologijama.

Duži, širi I niži u odnosu na svog prethodnika novi model je kreiran kao potpuno autentičan i prepoznatljiv gradski automobil, koji je svoj vizuelni identitet pojačao tri atraktivne boje karoserije (plavom ,žutom I crvenom) koje dodatno naglašavaju radikalan dizajn.

Novi Peugeot 208 dolazi sa najnovije platforme PSA grupacije CMP (Common Modular Platform) koja je posvećena modelima iz B I C segmenta i predstavlja unapređenu verziju EMP2 platforme.

Ekonomičnost je bila ključna reč tokom razvoja nove 208-ice , a nova platofrma je doprinela smanjenju emisije CO2 uz pomoćsmanjenja težine, poboljšane aerodinamike i optimizacije pogona. Ova platforma takođe pruža i povećan komfor (još bolja zvučna izolacija uz niži nivo vibracija) kao i nivo bezbednosti kroz uvođenje aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti i u nižim nivoima opreme kao standard.

Kada je reč o motorima koji ispunjavaju najviše euro 6.d norme, u ponudi su benzinski Puretech motori od 1.200 kubika sa 75, 100 i 130 KS , pri čemu su dva jača motora u ponudi i sa automatskim osmostepenim menjačem. Dizel verzija sa 1.5 Hdi motorom i 100 KS je uparena sa manuelnim šestostepenim menjačem.

NoviPeugeot 208 svi zainteresovani klijenti mogu da testiraju u ovlašćenim salonima širom zemlje dok je model sa 1.2 Puretech motorom i 75 ks u Active paketu opreme dostupan za 125 evra mesečno, uz učešće od 30% i period otplate od 84 meseca.

Uskoro na VRELE GUME TESTU pa lepo i polako proveravamo sve ovde napisano!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery